Επέστρεψε στις νίκες και «κλείδωσε» τη Super League 2

Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 5:04μμ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από 7 αγώνες η Παναχαϊκή που έκανε την καλύτερη ίσως εμφάνιση της σεζόν και κλείδωσε την παρουσία της παρουσία της στη Super League 2 της νέας σεζόν. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 επί του Ηροδότου, στην Αγυιά για την 29η αγωνιστική της Football League.

Την καλύτερη εμφάνιση για το τέλος φύλαγε η Παναχαϊκή που στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι κατάφερε να επιβληθεί σε όλα τα σημεία των Κρητικών και να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Ηρόδοτος μπορεί να φάνταζε σήμερα σαν μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά ήρθε στην Αγυιά με ισχυρό κίνητρο τη σωτηρία του, απέναντι σε μία Παναχαϊκή που δυσκολευόταν φέτος στην Πάτρα με όλες τις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά οι «κοκκινόμαυροι» έπνιξαν τους φιλοξενούμενους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν κατέβασαν το ρυθμό μέχρι το 93ο λεπτό κυριαρχώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, κινδυνεύοντας ουσιαστικά σε… μισή φάση.

Η Παναχαϊκή πέτυχε δύο γκολ, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα πέναλτι, κλείνοντας με «γλυκό» τρόπο μπροστά στον κόσμο τη σεζόν και εξασφαλίζοντας έστω και την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για την Super League 2, σε διαφαινόμενη αναδιάρθρωση.

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 5 Μαΐου, μετά τη διακοπή του Πάσχα, στην Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι πλέον, τυπικής διαδικασίας.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Θανασιάς (Ηπείρου)

Κάρτες: 72’ Σούλης, 74’ Ντάσιος / 73’ Ηλιάδης, 81’ Βινσέντο

Γκολ: 12’ Αργυρόπουλος, 76’ Κολ

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Ντάσιος, Πολυχρόνης, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος (86’ Μαυριάς), Κολ, Κόβασετς, Ελευθεριάδης (58’ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης (78’ Φουρλάνος).

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Καζμερίδης, Γραικός (43’ Ζιώγας), Χατζηλιάδης (37’ Παπαγγελής), Ανδρέου, Μουκίδης, Βινσέντο, Νυκτάρης, Μπαρέττας, Ηλιάδης, Σιαλμάς (60’ Κονέ), Γκούφας.

 

 

Υποστήριξη: SilkTech