Επεισόδια Ρέντη: Μια πρόταση και μια ευχή από τον Θ. Κανελλόπουλο

Δευτέρα, Δεκέμβριος 11, 2023 - 12:00μμ
Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΣΠΕΠ

Στα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 30χρονου αστυνομικού από 18χρονο οπαδό, αναφέρετε σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θόδωρος Κανελλοπουλος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:  "Όλος ο φίλαθλος κόσμος αλλά και η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί αηδιασμένη τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν τον αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο γήπεδο του Ρέντη για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Με την παρούσα σημερινή δημόσια παρέμβασή μου, δεν θα ήθελα να διατυπώσω τις απόψεις μου σχετικά με την οπαδική βία, τις ευθύνες και τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουμε όλοι.
Θα ήθελα σήμερα με την ανάρτησή μου αυτή, ως άνθρωπος του αθλητισμού, να προτείνω και να καλέσω δημόσια το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, εάν αποφασίσει την επανάληψη του αγώνα να μην γίνει χωρίς θεατές.
Αλλά με συγκεκριμένους θεατές.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ομάδων βόλεϊ της Αττικής στην κερκίδα, φορώντας την φανέλα των ομάδων με την οποία αγωνίζονται.
Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Αεκτζίδες, κ.α., δίπλα – διπλά να παρακολουθούν έναν συναρπαστικό αγώνα στο άθλημα που αγαπούν.
Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα σε όλους, ότι μας Ενώνει η Αγάπη για τον Αθλητισμό και δεν έχουν θέση στην κερκίδα ή στα περίχωρα των κλειστών γυμναστηρίων πρόσωπα, που πληγώνουν με τις πράξεις τους την εικόνα του βόλεϊ.
Με την ευχή να βγει νικητής στη μάχη της ζωής, ο 30χρόνος Αστυνομικό"

Υποστήριξη: SilkTech