Εννιά μετάλλια για τον Α.Σ. Προαστείου στον αγώνα τοξοβολίας Α.Χ. Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 3:09πμ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία των αθλητών του Α.Σ.Π. στον αγώνα Α.Χ. Νοτιοδυτικής Ελλάδος στο υπέροχο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου την Κυριακή 2/9 με κατακτήσεις και από τους 9 αθλητές που συμμετείχαν με 5 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα.

Πρώτες θέσεις και το χρυσό κατέκτησαν οι: Κατριμπούζας Νικόλαος (ολυμπιακό ανδρών Β, Παπαδημάτος Κωνσταντίνος ολυμπιακό νέων ανδρών Β, Βλάχος Γεώργιος (ολυμπιακό παμπαίδων),Θωίδης Πολυχρόνης (παραδοσιακό τόξο) και η Μηλιώνη Μαρίνα (πανκορασίδων Β).

Αργυρό κατέκτησαν οι: Λαμπρόπουλος Γεώργιος (ολυμπιακό εφήβων Α)

Χάλκινο κατέκτησαν οι: Βλάχος Νικόλαος (ολυμπιακό ανδρών Β ), Μαλιούκης Ελευθέριος (ολυμπιακό παμπαίδων) και Σοφιανόπουλος Νικόλαος (ολυμπιακό παιμπαίδων Β).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος είχε τον μικρότερο αθλητή και την μικρότερη αθλήτρια στον αγώνα που τιμήθηκαν για την συμμετοχή τους και για το ευ αγωνίζεσθε.

Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν τον σύλλογο υπερήφανο για άλλη μια φορά.

Στην οργάνωση του αγώνα υπεύθυνος ομοσπονδίας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Κάζουρας που είναι και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Τον αγώνα διεύθυναν η διεθνής κριτής Πλακούδα Κατερίνα που έχει επιλεγεί να είναι αντιπρόεδρος στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άιρες και ο εθνικός κριτής Τζούμας Κωνσταντίνος που εδέχθησαν όλοι τα συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία τους και τίμησαν τον σύλλογο.

Οι αθλητές συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο ανοιχτό γήπεδο τοξοβολίας στο Δ. Τόφαλος για τους αγώνες που ακολουθούν.

«Το Δ.Σ. συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τα μέλη του για την μεγάλη τους επιτυχία και εύχεται πάντα ανάλογες διακρίσεις».

 

Υποστήριξη: SilkTech