Ενίσχυση ακόμα και για την άνοδο * Όλα όσα έγιναν στη ΓΣ - εξπρές της Παναχαϊκής

Πέμπτη, Ιούνιος 6, 2019 - 1:32πμ

Πραγματοποιήθηκε η πολύαναμενόμενη ΓΣ της Παναχαϊκής την Τετάρτη (5/7) το βράδυ. Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής παρουσιάστηκε ο Σάκης Καλογερόπουλος, ο Αντώνης Κουνάβης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Αποστολόπουλος, εκπρόσωπος του Κώστα Κατσουράνη, εκπρόσωπος του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, οι Παναγιώττης Σεμιτέκολος, Δημήτρης Τσαούσογλου, εκ μέρους της Ερασιτεχνικής, και Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ ο Αντώνης Κουνάβης εξερχόμενος μίλησε για παράνομη διαδικασία.

Έξω από το κλειστό των "κοκκινόμαυρων" μαζεύτηκαν οι οργανωμένοι φίλοι της Παναχαϊκής, οι οποίοι και είχαν συνάντηση και κουβέντα με νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας Σάκη Καλογερόπουλο.

Ο Έλληνοσουηδος επιχειρηματίας εξήγησε σε ειρηνικό κλίμα τους λόγους που ανακατεύτηκε με την ομάδα, υποστήριξε πως δεν έχει καμία επαφή πλέον με τον Δημήτρη Δρόσο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του.

Προτεραιότητα του είναι η πρώτη πεντάδα του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ υποσχέθηκε ενίσχυση για να επιτευχθεί αυτό ή ακόμα και η άνοδος.

Ο Έλληνοσουηδος επιχειρηματίας θεωρεί ότι μπορεί να αποσβέσει την επένδυση του ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου στο μέλλον.

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένονται πλέον οι εξελίξεις στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο.

Πρώτο μέλημα του Σάκη Καλογερόπουλου είναι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση τον μετοχών ώστε να πάρει το μάνατζμεντ, με το πρώτο βήμα να είναι η κατάθεση των δικαιολογητικών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Υποστήριξη: SilkTech