Εμφατικό πέρασμα της Παναχαϊκής από τη Λάρισα - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Ιανουάριος 31, 2021 - 4:57μμ

Την σημαντικότερη μέχρι ώρας νίκη της πήρε η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα, στην καλύτερή της εμφάνιση με διαφορά. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με το ευρύ 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο Αρένα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Παίζοντας με ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, πήρε εμφατικά το πρώτο του «διπλό», στη δεύτερη αναμέτρηση που δεν δέχεται γκολ φέτος, στο πιο παραγωγικό του απόγευμα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Παίζοντας κυνικά επιθετικά και χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης αμυντικά η Παναχαϊκή, δήλωσε παρόν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος παίρνοντας μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στη δυσκολότερη αναμέτρησή της μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα.

Ο Γιούσης ήταν καταλυτικός σημειώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση γκολ, όπως και ο αρχηγός Κουσκουνάς, ο οποίος υπέπεσε και σε ένα τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι, στη μοναδική στιγμή που απειλήθηκε ο Κολοβούρης στο φετινό του ντεμπούτο, με τον Αθανασιάδη να αστοχεί όμως. Ο Δήμος Κόκας πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του με τα «κοκκινόμαυρα» βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στη Λάρισα.

Πλέον η Παναχαϊκή έμεινε σταθερά στη δεύτερη θέση, δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδεικό (με 9 αντί 11 πόντων) και για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έχει κενό μίας εβδομάδας, πριν το ντέρμπι της Αγυιάς, την ερχόμενη Κυριακή με τον Ιωνικού του Δημήτρη Σπανού.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Κάρτες: 62’ Σκούπρας / 22’, 47’ Λαρρέα, 46’ Κολοβούρης, 63’ Κουσκουνάς, 89’ Σταμόπουλος

Κόκκινη: 47’ Λαρρέα

Γκολ: - / 17’ Κουσκουνάς, 36’ Γιούσης, 92’ Κόκας

Απόλλων Λάρισας (Μάγγος): Αστράς, Τζοβάρας (46’ Γκόλιας), Αθανασιάδης, Χατζής ©, Σκούπρα (77’ Χατζητερζόγλου), Μόρας, Νύκταρης, Καρίκι (46’ Παναγιώτου), Μπούσης, Μπάλας, Τασιουλής (60’ Γκουντρουμπής).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Larrea, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (46’ Μπρους), Ανάκογλου, Γιούσης (80’ Κόκας), Batrovic (49’ Πατάπης), Αραβίδης (66’ Μαρκοπουλιώτης), Κουσκουνάς ©.

Υποστήριξη: SilkTech