Έμεινε από δυνάμεις η Παναχαϊκή στη Λιβαδειά

Δευτέρα, Φεβρουάριος 17, 2020 - 5:07μμ

Με ήττα συνέχισε η αποδυναμωμένη Παναχαϊκή τη φετινή της περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «κοκκινόμαυροι» παρότι προηγήθηκαν λύγισαν τελικά στην έδρα του Λεβαδειακού, που έχει στόχο την άνοδο και ηττήθηκαν με 2-1 για την αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Η Παναχαϊκή που έχει το μυαλό της περισσότερο στις διοικητικές εξελίξεις με τους παίχτες να είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο, απέχοντας όλη τη βδομάδα από τις προπονήσεις, στάθηκε πολύ καλά για 70 λεπτά.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι «κοκκινόμαυροι» προηγήθηκαν με τον Σιατραβάνη, κυνήγησαν τις αντεπιθέσεις, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα για μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά έμειναν από δυνάμεις στο φώτο φίνις και σε συνδυασμό με ένα πολύ αυστηρό πέναλτι, δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στη συγκομιδή βαθμών.

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στις διοικητικές εξελίξεις που αν δεν έρθουν άμεσα, είναι άγνωστο το τι θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές, με τον Πέτρο Δημητρίου θυμίζουμε να μην έχει κάνει ούτε προπόνηση με τους «κοκκινόμαυρους».

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τσακίρης (Δράμας), Θεόδωρος Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

4ος: Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Κάρτες: 14’ Καραχάλιος, 29’ Ιωαννίδης, 44’ Λιάγκας / 53’ Μουστακόπουλος, 69’ Τσελεπίδης, 77’ Σταμόπουλος

Γκολ: 72’ Συμελίδης, 78’ πεν. Μάντζιος / 15’Σιατραβάνης

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Μύγας (54’ Κοζορώνης), Λιάγκας (46’ Κονέ), Παντελιάδης, Βήχος, Καραχάλιος, Συμελίδης, Μεχία, Πολέττο, Ιωαννίδης, Μάντζιος (86’ Νίκας)

Παναχαϊκή (Δημητρίου): Ατανάσκοβιτς, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ιντζόγλου, Μυτίδης, Ανάκογλου (81’ Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Θεολόγου (32’ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος (59’ Μαυριάς), Κοτσώνης, Τσελεπίδης.

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech