Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γκαδόλος της Παναχαϊκής

Τρίτη, Νοέμβριος 14, 2023 - 12:08πμ
Ο Παναγιώτης Γκαδόλος

Φτωχότερο είναι από σήμερα το αχαϊκό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Πατρών κι άλλων ομάδων Παναγιώτης Γκαδόλος σε ηλικία 55 ετών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Ο Σύλλογος Παλαίμαχων της Παναχαϊκής, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαδόλου.
Αναλυτικά αυτή αναφέρει: "Ο Παναγιώτης Γκαδόλος δεν είναι πια ανάμεσά μας, καθώς "πέταξε" σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων.
Ο Παναγιώτης ήταν παλαίμαχος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Πατρών κι άλλων ομάδων. Τελευταία έδινε το δικό του "αγώνα" με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.
Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, εκφράζει τη λύπη και τη συμπαράσταση στην οικογένειά του και στους φίλους του.
Καλό ταξίδι φίλε και συμπαίχτη Παναγιώτη!".

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του βετεράνου τερματοφύλακα Τάκη Γκαδόλου, που αν και έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Ο Αντιδήμαρχος συλλυπείται από καρδιάς την σύζυγό του, τα δύο του παιδιά, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.

Υποστήριξη: SilkTech