Δύο επιστροφές, μία ανανέωση και μία μεταγραφή στους άνδρες της ΝΕΠ

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2020 - 4:02μμ

Τέσσερις ακόμα πολίστες ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα της ΝΕΠ, με δύο επιστροφές, μία σημαντική ανανέωση και μία προσθήκη για τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική.

Με τα «δελφίνια» ανανέωσε ο Αλέξης Στροφύλλας, επέστρεψαν ο Κωνσταντίνος Αντίοχος και ο Χάρης Σπανιογιάννης, ενώ αποκτήθηκε ο Γιωργής Σανιδάς.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Στροφύλλα. Ο 21χρονος κεντρικός δηλώνει πανέτοιμος για να βοηθήσει τα «δελφίνια» να πετύχουν τους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

«Ο φετινός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ωραίο πόλο. Υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Φώτη Γιαννόπουλου, πιστεύω ότι θα είμαστε αντάξιοι τον προσδοκιών που υπάρχουν. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την επιστροφή του Κωνσταντίνου Αντίοχου στην Ανδρική ομάδα πόλο του Συλλόγου. Ο 43χρονος ολ αράουντ πολίστας θα ενισχύσει την ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, βοηθώντας με τη μεγάλη του εμπειρία τα «δελφίνια».

«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση της ΝΕΠ, η οποία κατεβαίνει με ένα νεανικό σύνολο στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής», δήλωσε ο Κ. Αντίοχος και πρόσθεσε: «Θα προχωράμε βήμα-βήμα στους στόχους που έχουν τεθεί, αρχικά για την παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Υγεία σε όλους μας και καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την επιστροφή του Χάρη Σπανογιάννη στην ομάδα. Ο 28χρονος φουνταριστός θα ενισχύσει τα «δελφίνια» στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της πρώτης σέντρας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα της υδατοσφαίρισης», δήλωσε ο Χ. Σπανογιάννης και πρόσθεσε: «Το κλίμα στη ΝΕΠ είναι πολύ καλό. Είμαστε μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο, παρόλα αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολα την παραμονή μας στην κατηγορία».

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιωργή Σανιδά. Ο 21χρονος περιφερειακός εντάχθηκε στην ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου, με στόχο να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

«Βασικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα η υψηλότερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη», δήλωσε ο Γ. Σανιδάς και πρόσθεσε: «Το κλίμα στη ΝΕΠ είναι εξαιρετικό και με  τις οδηγίες του προπονητή μας είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να αγγίξουμε τις φετινές προσδοκίες. Από την πλευρά μου θα συνεισφέρω όσο μπορώ».

Υποστήριξη: SilkTech