Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Παντρεύονται μετά από πολλά χρόνια σχέσης

Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2023 - 12:00πμ
Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης

Ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ηθοποιός είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, αλλά κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολύ σπάνιες δημόσιες αναφορές του ενός στον άλλο.

Όπως φαίνεται από την αναγγελία του γάμου τους, που παρουσίασε η εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, πρόκειται να παντρευτούν στην Αθήνα.

Η αναγγελία του γάμου τους, γράφει αναλυτικά ότι: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».
Αν και για χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα απέφευγε να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και ειδικότερα, τον σύντροφό της, τον Απρίλιο του 2023, είπε στο «Τετ α τετ»: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα».
Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση δημόσια, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος για την τελευταία παράσταση «Τί ζούμε, ρε;;;», όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, η εφημερίδα «Espresso» αποκάλυψε ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να λάβει χώρα στις 7 Δεκεμβρίου. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Υποστήριξη: SilkTech