Διάκριση για το "ATLAS sport center"

Πέμπτη, Μάρτιος 31, 2022 - 11:50πμ
Δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια

Συναντικές διακρίσης για τον Άτλαντα: Μεγάλη τιμή και χαρα για την ενεργή συμμετοχή μας σαν ακαδημία του δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ, στον ιδιαίτερο αυτόν διαγωνισμό που συμμετείχε η ΠΑΕ και την διάκριση όλης της από κοινού προσπάθειας μας, αποσπώντας 2 χρυσα και 2 χάλκινα μεταλλια!!!
Χρυσό βραβείο για την ενέργεια «WELCOME THROUGH FOOTBALL» στην κατηγορία Best CSR Campaign / Activity
• Το «Welcome Through Football» υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί ένα ημερήσιο ποδοσφαιρικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες, ηλικίας 7-25 ετών.
• Τo ευρωπαϊκό πρόγραμμα του European Football for Development Network "Welcome Through Football" είναι ένα καινοτόμο κοινωνικό εγχείρημα στο οποίο μαζί με την ΑΕΚ συμμετέχουν από κοινού κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Νιούκαστλ, η Έβερτον, η Βέρντερ Βρέμης, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γκενκ, η Μπενφίκα κι η Χαρτς.
• Η ισχύς εν τη ενώσει! Υπέροχη ομάδα με μοναδική κουλτούρα συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί η διάκριση των τριών χρυσών και δύο χάλκινων βραβείων ως απολογισμός της συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΕΚ στον πέμπτο διαγωνισμό των Sports Marketing Awards" αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SPORTS MARKETING AWARDS2022 AWARDS 2022 GOLD nae ΑΕΚ WELCOME THROUGH FOOTBALL- Ένα καινοτόμο πρότζεκτ κοινωνικού χαρακτήρα διεθνούς εμβέλειας! CSR Campaign Activity"

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

Υποστήριξη: SilkTech