Αυλαία στο τουρνουά του Golden Tennis Club (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Μάιος 27, 2022 - 12:56μμ
Super Travel

Ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του! Πρόκειται για το εσωτερικό τουρνουά τένις Super Travel που διοργάνωσε με επιτυχία το Golden Tennis Club.

Η ξεχωριστή δυναμική των συμμετεχόντων εντός των γηπέδων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη... διαδρομή, αλλά και στον... τερματισμό!

Οι τελικοί αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή, με τον Γιάννη Λαμπρόπουλο να κατακτά την 1η θέση και τον Δημήτρη Φιλιππακόπουλο τη 2η. Αντίστοιχα, στο consolation 1ος αναδείχτηκε ο Ορέστης Λιακόπουλος και 2ος ο Μάριος Καπατσούλιας.

Αμέσως μετά την ανάδειξη των νικητών έγινε η απονομή των επάθλων από τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά, την Super Travel και τον Σπύρο Γεννατά, o οποίος αγαπά το τένις και βρίσκεται πάντα δίπλα στον «Χρυσό Όμιλο» υποστηρίζοντας ενεργά κάθε του εξωστρεφή δράση. Ο κ. Γεννατάς και η κόρη του, Κατερίνα επέδωσαν τα έπαθλα και συνεχάρησαν σε όλους όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Το έπαθλο ήταν ένα τριήμερο ταξίδι στους Παξούς (ακτοπλοϊκά και διαμονή).

Η διοίκηση του Golden Tennis Club και προσωπικά ο head coach του Ομίλου, Κώστας Σπανός ευχαριστούν και δημόσια τον κ. Γεννατά για τη χορηγία του και εύχονται η συνεργασία να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα έρχεται μία ακόμη δυνατή διοργάνωση!

Υποστήριξη: SilkTech