Αυλαία στην Αγυιά με πάρτι και τεσσάρα

Κυριακή, Μάιος 20, 2018 - 7:14μμ

Εντυπωσιακό φινάλε στις εντός έδρας αναμετρήσεις, αντάξιο της εξαιρετικής χρονιάς που έκανε η Παναχαϊκή, δόθηκε σήμερα στην Αγυιά. Οι «κοκκινόμαυροι» κρατούσαν τα πιο θεαματικά τους παιχνίδια για το τέλος και επιβλήθηκαν με 4-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, για την 33η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Το σκορ και θέαμα άρχισε από πολύ νωρίς, με την Παναχαϊκή να προηγείται 2-0 ήδη από το πρώτο πεντάλεπτο, με θύτες τα πιο «καυτά» της… πιστόλια αυτήν την εποχή. Στο 3’ ο πρώτος σκόρερ των «κοκκινόμαυρων» Παναγιώτης Μωραΐτης, άνοιξε το σκορ και 2 λεπτά αργότερα, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα της Παναχαϊκής σε φάση καρμπόν.

Η Αναγέννηση είχε παθητικό ρόλο σε ολόκληρη την αναμέτρηση και κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-1 προσωρινά, με τον κορυφαίο της παίχτη, Σουντουρά στο 38’. Ο μέσος των φιλοξενούμενων ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς οι παίχτες της Παναχαϊκής τον έκοβαν μόνο με φάουλ, αλλά και απελπιστικά μόνος.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος με την Παναχαϊκή να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ με τον αρχηγό της Γιώργο Φωτάκη και τον πρώτο σκόρερ της Παναγιώτη Μωραΐτη.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στα 3 από τα 4 γκολ της Παναχαϊκής, ήταν ο Ηλίας Πολίμος, ο οποίος με σέντρες «ξυραφιές» από αριστερά έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να χριστούν σκόρερ, αλλά και να χάσουν τουλάχιστον άλλα τόσα γκολ.

Οι «κοκκινόμαυροι» πιστοί στη σημερινή γιορτή και στο δόγμα τους να παίζουν όλα τα παιχνίδια στα ίσια, έδωσαν ακόμα μία παράσταση στους οπαδούς τους που το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Η Αναγέννηση θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να δει αν θα σώσει την χρονιά και την κατηγορία.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Γκολ: 3’ Μωραΐτης, 5’ Κυνηγόπουλος, 53’ Φωτάκης / 38’ Σουντουρά

Κίτρινες: 7’ Σωτηράκος, 65’ Φωτάκης, 70’ Λουμπαρδέας, 89’ Ντάσιος   Κόκκινη: 88’ Σωτηράκος

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος (3 ασίστ!), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Πλέγας, Μουστακόπουλος Φωτάκης (81’ Μαστραντωνάκης), Αντωνακόπουλος (74’ Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος (66’ Μασούρας), Μωραΐτης

Αναγέννηση (Βαζάκας): Γκέκας, Μούτσιος (80’ Χατζής λ.τρ.), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Παλαβούκος (75’ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ (11’ Πλούμης λ. τρ.), Σουντούρα, Χατζάραας

Υποστήριξη: SilkTech