Αρχιμανδρίτης: «Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην φαίνονται οι απουσίες»

Παρασκευή, Οκτώβριος 26, 2018 - 8:05πμ

Ο Αίολος Αγυιάς αφήνει πίσω του την ήττα από την Απολλωνιάδα στην παράταση και ήδη κοιτάζει το εντός έδρας ντέρμπι με την Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29/10 (8.30μ.μ.) στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αίολου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Δηλώσεις για την προσεχή αναμέτρηση, αλλά και για τα αίτια της ήττας στον τελευταίο αγώνα με την Απολλωνιάδα έκανε ο Φάνης Αρχιμανδρίτης.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του γκαρντ του Αίολου Αγυιάς έχουν ως εξής:

- «Το παιχνίδι με την Απολλωνιάδα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σίγουρα, όμως, έπαιξε μεγάλο ρόλο και η κούραση. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στο έξτρα 5λεπτο της παράτασης, καθώς δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες ανάσες, ενώ μας στοίχισαν, όπως αποδείχτηκε και εκ του αποτελέσματος, και τα πολλά φάουλ από το α΄ ημίχρονο».

- «Στόχος μας, πλέον, είναι να δουλέψουμε στην προπόνηση και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με την Ολυμπιάδα. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας».

- «Σίγουρα μας λείπουν πολύ τα παιδιά που είναι τραυματίες και απουσιάζουν από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, μιας και έχουν μεγάλο και βασικό ρόλο στο πλάνο και στους στόχους που έχει θέσει φέτος ο Σύλλογος, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην φανεί στην συνέχεια το κενό τους».

Υποστήριξη: SilkTech