Αρχιμανδρίτης έτρεξε στον Μαραθώνιο για να ολοκληρωθεί ο Ναός Παναγίας Ναυπακτιώτισσας

Τετάρτη, Νοέμβριος 15, 2023 - 12:02πμ
Συμμετοχή στον κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας

Συμμετοχή στον κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας, για την ολοκλήρωση του Ναού της Πανάγιας Ναυπακτιώτισσας από Ιερέα της περιοχής.

Εν όψει της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, που είναι η γιορτή της Αγάπης και της Ειρήνης, και επιλέγοντας να τρέξει και να τερματίσει στον μικρό Μαραθώνιο των 5 χιλιομέτρων ο Ελληνοαμερικανός Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σταυρόπουλος, με καταγωγή από τη Αναβρυτη Ναυπακτίας , έδωσε το δικό του χαρακτηριστικό στίγμα στον φετινό κλασικό μαραθώνιο ο οποίος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμέτοχή από ολόκληρο τον κόσμο ο οποίος ολοκληρώθηκε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, ως σημείο τερματισμού.

Η συμμέτοχη του είχε ως βασικό στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια για εύρεση πόρων, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το ιερό αυτό έργο, αλλά και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες συντήρησης του μοναστηριού της Μεταμορφώσεως.

Ο 65 χρόνος πλέον πατήρ Ιγνάτιος, γραμματέας  της Μοναστικής και Ιεραποστολικής Αδελφότητας , Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου, φορώντας  το ράσο ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στον μικρό αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας, έχοντας διπλά του τον Υπαρχιφύλακα  Αντώνιο Γρατσα.

Υποστήριξη: SilkTech