"Αργυρός" ο Δημήτρης Φραμπίτσης του Π.Ο.Π.

Σάββατο, Σεπτέμβριος 29, 2018 - 4:20μμ

Ο Δημήτρης Φραμπιτσής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία εφήβων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου. Όπως αναφέρει ο Π.Ο.Π. με ανακοίνωσή του:

"Χθες το απόγευμα Παρασκευή (28-09-2018)στην ΒΑ Αττική Μαλακάσα-Αυλώνα, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, διεξήχθη το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων και Κορασίδων.

Η διαδρομή ήταν στην παράλληλη οδό της ΠΑΘΕ Αθηνών – Λαμίας, 11.8 ΚΜ για τις κατηγορίες Νεανίδων – Παίδων και Κορασίδων και 23,6 ΚΜ για την κατηγορία Εφήβων.

Ο αθλητής μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ στην κατηγορία των Εφήβων κατέλαβε την δεύτερη θέση και κρέμασε στο λαιμό του το αργυρό μετάλλιο, παρότι το αγώνισμα αυτό δεν είναι το καλλίτερο του.

Στην κατηγορία των Κορασίδων η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ κατέλαβε την 9η θέση και οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων πλασαρίστηκαν εντος της πρώτης εικοσάδας σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα.

Σήμερα Σάββατο (29-09-2018) θα διεξαχθεί το αγώνισμα της αντοχής για τις κατηγορίες Παίδων (64ΚΜ) Νεανίδων και Κορασίδων (56ΚΜ) στην Βαρυμπόμπη. Την Κυριακή (30-09-2018) το πρωί θα διεξαχθεί στην ίδια διαδρομή το αγώνισμα αντοχής στην κατηγορία Εφήβων αποστάσεως 104ΚΜ".

Υποστήριξη: SilkTech