Aργυρό μετάλλιο για τις Ακαδημίες του ΝΟΠ (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Νοέμβριος 15, 2021 - 8:05μμ
Ακαδημίες του ΝΟΠ

Μια ακόμα διάκριση για τις ακαδημίες του ΝΟΠ και συγκεκριμένα τους μίνι παίδες του ΝΟΠ 1οι οποίοι ηττήθηκαν με 16-15 στο 12ο τουρνουά Splash που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.


Με μία κορυφαία ομάδα της Σερβίας στην κατηγορία Κ13 την TAS Beogrand που διατηρεί και πρωταγωνιστεί μόνο στα τμήματα ακαδημιών, αγωνίστηκαν και έδωσαν την ψυχή τους η νέα φουρνιά των μικρών του ΝΟΠ.

Με την καθοδήγηση αρχικά του προπονητή τους Μιχάλη Μπαρτζελά (μέχρι την αποβολή του για διαμαρτυρία στην αρχή της 3ης περιόδου) και μετά του δεύτερου προπονητή τους Βασίλη Κανελλόπουλου πάλεψαν σε κάθε φάση με το σκορ να κυλάει συναρπαστικά γκολ στο γκολ. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να χαρούν στο στήθος τους το χρυσό μετάλλιο, καθώς ηττήθηκαν τελικά με 16-15 με την απογοήτευση να αποτυπώνεται  στα πρόσωπα τους.

Οι μικρότεροι αθλητές της ΝΟΠ2 έπαιξαν για τις θέσεις πέρα από την οκτάδα και στον τελευταίο αγώνα το πρωί της Κυριακής κέρδισαν τον Όμιλο Υδατοσφαίρισης Πάφου με σκορ 08-05.

12ο Τουρνουά Πόλο Splash, μίνι -παίδων και παίδων (Κ13 & Κ15)

Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών, 11-14/11/2021.Στην 6η θέση οι παίδες του ΝΟΠ1 (Κ15)

Στην περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της κατηγορίας βρίσκεται η ομάδα παίδων του ΝΟΠ που δεν κατάφερε να διακριθεί. Η πλειοψηφία των αθλητών (εκτός από τρεις) βρέθηκαν στην κατηγορία παίδων τον τελευταίο μήνα, μετά την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος μίνι-παίδων.  Η πρόκριση στα ημιτελικά χάθηκε στον πρωινό αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟ και την άδικη ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα, που οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι και τελικά τον αποκλεισμό μας (μια επανάληψη του αποτελέσματος από τον αγώνα στην τελική φάση απέναντι στο ΠΑΟ, που στέφθηκε τελικά πρωταθλητής παίδων). 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι θέσεις κατάταξης:


ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΗΣ     9-9
ΠΑΦΟΣ - ΝΟΠ 2   12-6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΤΑΣ (θεσεις 7-8)    9-6
ΝΟΠ 1-  ΡΟΗ  (θεσεις 5-6) 5-10
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΝΕΠ (μικρός τελικός) 15-8
VK - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Τελικός)     

 

Υποστήριξη: SilkTech