Άρεσαν οι Πατρινοί Ηλιόπουλος και Μεσίρη στο παγκόσμιο του Κότμπους

Δευτέρα, Φεβρουάριος 26, 2024 - 9:37πμ
Ενόργανη Γυμναστική

Με την συμμετοχή στη δεύτερη ημέρα των προκριματικών των οργάνων ολοκληρώθηκε η ελληνική εκπροσώπηση στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους, στη Γερμανία.
Τις εντυπώσεις κέρδισε η πατρινή Αθανασία Μεσίρη Μεσίρη, που ξεπέρασε τον εαυτό της στις ασκήσεις εδάφους γυναικών σημειώνοντας την καλύτερη προσωπική επίδοσή της με 12,333 βαθμούς, που της έδωσαν την 23η θέση.
Ταυτόχρονα, στην κατηγορία ανδρών, το καλύτερο πλασάρισμα είχε ο πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος, που κατετάγη 26ος στο δίζυγο με επιτυχημένη εκτέλεση και 13,600 βαθμούς και επιπλέον τερμάτισε 29ος στο μονόζυγο με 12,800 βαθμούς, ενώ ο Απόστολος Κανέλλος ήταν 44ος στο μονόζυγο με 11,700 β. και ο Στέφανος Τσολακίδης 59ος στο δίζυγο με 11,466 β..
Το παγκόσμιο κύπελλο της γερμανικής πόλης αποτέλεσε τον δεύτερο φετινό αγώνα για τους Έλληνες πρωταθλητές, οι οποίοι προετοιμάζονται ώστε να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα προ-Ολυμπιακά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών-εφήβων και γυναικών-νεανίδων στις αρχές Μαΐου, στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Υποστήριξη: SilkTech