ΑΠΣ Σοπωτού: Η επίσημη παρουσίαση

Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2023 - 11:30μμ
Θα δώσει και φέτος αγωνιστικό παρών στο πρωτάθλημα της B' ΕΣΚΑ-Η

Παρά τα συνεχιζόμενα οικονομικά & κοινωνικά προβλήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, με πίστη στις βασικές αρχές της ευγενούς άμιλλας καi του "ευ αγωνίζεσθαι" η ομάδα basket του ΑΠΣ Σοπωτού δηλώνει και φέτος αγωνιστικό παρών στο πρωτάθλημα της B' ΕΣΚΑ-Η.
Σε σχετική της ανακοίνωση η ομάδα του Σοπωτού, αναφέρει: Στο όμορφο και φιλόξενο all day café snack bar Θεατράκι, Theatraki Cafe -official- στην Μαρίνα της Πάτρας, με την μαγευτική θέα στην θάλασσα, την μοναδική ποιότητα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση, έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας. Σε άριστο κλίμα, παλιοί και νέοι συμπαίκτες μοιράστηκαν εμπειρίες και προβληματισμούς, συζήτησαν τους στόχους και το πλάνο για την νέα χρονιά, ενώ παράλληλα απόλαυσαν την εξαιρετική φιλοξενία.
Με βασικό στόχο την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό που αποτελεί μια ιδανική διέξοδο από τα προβλήματα & τα άγχη και σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού σαν δραστηριότητα που συμβάλλει θετικά στην σωματική και ψυχική υγεία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βλέπουμε την οικογένεια του ΑΠΣ Σοπωτού να μεγαλώνει ! Κάθε παιδί που θα αφήσει πίσω την απομόνωση των ψηφιακών συσκευών και θα έρθει στο γήπεδο να κοινωνικοποιηθεί, να αγωνιστεί, να χάσει και να μάθει, να κερδίσει και να χαρεί, είναι για εμάς το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Καλωσορίζουμε φέτος τους αθλητές (αλφαβητικά):
Αλαβέρα Γιάννη,
Δελάρτα Μιχάλη,
Ευσταθόπουλο Πέτρο,
Κορμπάκη Παναγιώτη,
Κυριαζή Δημήτρη,
Μάρκο Χρήστο,
Μπαμπατσια Στέργιο
Σώκο Βασίλη,
Τριανταφύλλου Ιγνάτιο,
Τσιρώνη Ανδρέα,
& ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με ΥΓΕΙΑ & επιτυχίες!
Ο δρόμος της ανάπτυξης του αθλήματος μπορεί να περνά μέσα από την δημιουργία ακαδημιών, αλλά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ευρύτερη έννοια και κανείς δεν περισσεύει ! Αντίθετα μάλιστα θα πρέπει να υπάρχουν κίνητρα και δομές για να συμμετέχουν στο άθλημα όσοι περισσότεροι μπορούν. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό & πρέπει να παραμείνει ελεύθερο για όλους!
Η προσπάθεια που κάνουμε από το 2011 για να κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή παρά τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες είναι τεράστια! Αισθανόμαστε όμως ιδιαίτερη τιμή και χαρά όταν στέκονται δίπλα μας επιφανείς προσωπικότητες που αγαπούν τον αθλητισμό, αναγνωρίζουν τις υγιείς προσπάθειες και συνδράμουν σε αυτές όπως μπορούν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Παράλληλα καλούμε όλους όσους πιστεύουν στις βασικές αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού να σταθούν αρωγοί δίπλα μας, γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και αποτελεί ένα από τα βασικά κύτταρα της κοινωνίας μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για την αρωγή και την υποστήριξη :
- τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο, τον κ. Γιάννη Κόττα & τον κ. Μάκη Μοίραλη,
- τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλο κα τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε.Αροανίας κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο
τους χορηγούς μας :
- κ. Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου και την εταιρεία Congress World,
- κ. Φώτη Δούβρη και την εταιρεία Δούβρης Ηλ Συσκευές
- κ. Σπύρο Σκιαδαρέση και την εταιρεία Skiadaresis GreekandSweet
- κ. Ιωάννη Καραμούζη και την εταιρεία Karamouzis Οπτικά,
τους γιατρούς μας :
- κ. Χαλιμού και κ. Γιακουμάκη
και τους υποστηρικτές μας :
- κ. Νίκο Αθανασόπουλο και το all day café snack bar Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας,
- κ. Σπύρο Κουρή και τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ "ΣΟΠΟΤΟ" ΑΡΟΑΝΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
- κ. Στάθη Πολίτη και το The Best Portal
- τους κ.Τρασάνη και κ. Παντελή, για την φιλοξενία τους Στα Γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η
- κ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, κ Προκόπη Κόγκο, κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο και την Εφημερίδα Πελοπόννησος
- κ Σταύρο Παναγόπουλο και την Εφημερίδα Γνώμη Πατρών
- κ. Νίκο Κυριαζή και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
- το portal patrasevents.gr
- κ. Β. Αποστολοπουλο και τo portal KalavrytaNet
- το portal KALAVRYTAPRESS
Ευχή όλων μας είναι να συμμετέχουμε σε ένα δυνατό πρωτάθλημα με στοιχεία υγιούς συναγωνισμού σε αθλητικά πλαίσια και να διακριθούν οι καλύτεροι!
Καλή αρχή & καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία!"

Υποστήριξη: SilkTech