Απόλλων και Carna συνεχίζουν μαζί

Παρασκευή, Νοέμβριος 3, 2023 - 11:30μμ
Ως χορηγός ονομασίας

Και επίσημα πλέον η εταιρεία κρεάτων Carna θα είναι ο χορηγός ονομασίας της ομάδας του Απόλλωνα όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ η οποία προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με την πατρινή εταιρεία.
Η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Πατρινή εταιρεία κρεάτων Carna η οποία θα είναι ο χορηγός ονομασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 .
Η εταιρεία Carna είναι μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες, διαθέτει στην Πάτρα, έξι καταστήματα (Ελευθερίου Βενιζέλου 227 , Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204 , ΠΕΟ Πατρών-Αθηνών 11 Ρίο , Θερμοπυλών 53 & Αμερικής , Δημοκρατίας 73 Οβρυά , Ελευθερίου Βενιζέλου 42 ) τα οποία είναι φημισμένα για την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση.
Όλοι στη οικογένεια του συλλόγου, είμαστε σίγουροι ότι ο Απόλλων Carna όπως είναι πλέον η ονομασία της ομάδας μας, με την στήριξη του νέου χορηγού, θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν για την φετινή αγωνιστική περίοδο¨".

Υποστήριξη: SilkTech