Απίστευτη καταγγελία για τον Παναθηναϊκό-Δεν είχε ούτε νερό να πιει η Κ16 της Παναχαϊκής

Κυριακή, Μάρτιος 3, 2019 - 10:20μμ

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η ομάδα Κ-16 αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Attica και στην Παιανία δεν υπήρχε νερό… ούτε για δείγμα.

Οι «κοκκινόμαυροι» καταγγέλλουν ότι τα παιδιά δεν είχαν νερό να πιούν ούτε να κάμνουν μπάνιο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναφερθεί δημόσια σε ένα περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον Παναθηναϊκό που είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία.

Στον αγώνα της Κ-16 για το πρωτάθλημα Attica στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας έτυχαν μίας τουλάχιστον κακής φιλοξενίας. 

Οι γηπεδούχοι δεν παρείχαν ως είθισται φιάλες νερού στο τέλος του αγώνα, ενώ δεν υπήρχε καν νερό για να κάνουν το απαραίτητο μπάνιο οι ποδοσφαιριστές μας μετά το τέλος του αγώνα!

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για αυτή την αντιμετώπιση που επιφύλαξαν στην ομάδα μας, ειδικά από τη στιγμή που εμείς όταν φιλοξενούμε κάποιο σωματείο προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στους αντιπάλους μας. Από ένα σύλλογο με το μέγεθος του Παναθηναϊκού περιμέναμε πολλά περισσότερα».

Υποστήριξη: SilkTech