Το αντίο του Ελευθεριάδη στην Παναχαϊκή

Δευτέρα, Ιούλιος 22, 2019 - 2:20μμ

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρήστος Ελευθεριάδης αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή.

Ο έμπειρος επιθετικός αποτέλεσε για μία τριετία τον ακρογωνιαίο λίθο της αναγέννησης των «κοκκινόμαυρων», όντας ο πολυτιμότερός τους παίχτης τις δύο τουλάχιστον σεζόν.

Δείτε το μήνυμά του:

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε… ένας νέος ανοίγει. Έπειτα από 3 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις στην Παναχαϊκή και την πόλη της Πάτρας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους συνεργάστηκα μέσα σε αυτό διάστημα. 

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και φίλους μου για την συνεργασία, τις στιγμές και τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε. Τους συμμάχους, τη διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας, τον τεχνικό διευθυντή κ. Κώστα Κατσουράνη που ήταν ο λόγος του ερχομού μου στην Παναχαϊκή και είμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον Γενικό Αρχηγό κ. Τάκη Κυριακόπουλο ο οποίος είχε τις λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μας, τους προπονητές κ. Σωκράτη Οφρυδοπουλο, κ. Ηλία Κυριακίδη, κ. Σάκη Τσιώλη και κ. Χρήστο Καταπίτσο για την άψογη συνεργασία μας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Επίσης τους αφανείς ήρωες της ομάδας προπονητές φυσικής κατάστασης κ. Γιάννη, κ. Σορώκο, κ.Φουσέκη, κ. Τριβιζαδάκη, τον αναλυτή αγώνων κ. Ξουρή, τους φροντιστές κ. Λιαρομάτη, κ. Παπαγεωργίου, κ. Αθανασίου οι οποίοι μεριμνούσαν για την καθημερινή φροντίδα μας.

Τους εξίσου σημαντικούς ανθρώπους της ομάδας τους φυσιοθεραπευτές κ. Νικολάτο, κ. Ρήγα, κ. Σίμα όπως και τον ιατρό κ. Συριόπουλο για την υψηλή τους κατάρτιση σε θέματα διάγνωσης, θεραπειών και αποκατάστασης.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χιλιάδες φιλάθλους της Παναχαϊκής, που βρίσκονταν πάντα και παντού στο πλευρό μας… ένα ξεχωριστό κομμάτι που κρατάω για μένα είναι η αμοιβαία σχέση αλληλοεκτίμησης που αναπτύξαμε μαζί από την αρχή έως το τέλος».

Υποστήριξη: SilkTech