Ανδρέας Σάμαρης: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αγαπάς ότι κάνεις»

Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 6:01μμ

Ο Ανδρέας Σάμαρης, πρεσβευτής του Play Happy, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προώθηση του αθλητισμού, συμμετείχε σε μια πρωτοβουλία σε ένα Δημοτικό Σχολείο στη Μπράγκα, όπου συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά, που τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα.

 Ο Πατρινός μέσος μίλησε για το έργο αυτό, του οποίου η αποστολή είναι «να εισαγάγει την αθλητική δραστηριότητα στα σχολεία, κυρίως για να προσφέρει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά».

 «Θα ήθελα να δω τη χαρά των παιδιών, που μας δίνει πολλή δύναμη για να συνεχίσουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, είτε στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα» είπε ο Σάμαρης, σημειώνοντας ότι αυτό που κάνει είναι «το λιγότερο» που μπορεί να κάνει για να δώσει πίσω στην πορτογαλική κοινωνία όλα αυτά που έχει πάρει.

 Όσον αφορά το μέλλον, ο Σάμαρης δεν ήθελε να μιλήσει για τη Μπενφίκα, τονίζοντας όμως ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το ταξίδι του στην Πορτογαλία, είτε αυτό τελειώνει το καλοκαίρι είτε συνεχιστεί για περισσότερα χρόνια: «Δεν θα ξεχάσω όλα όσα έκανα στην Πορτογαλία. Είτε συνεχίζοντας είτε όχι».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech