Αναστέλλει για ένα χρόνο τη λειτουργία του το βόλεϊ της Παναχαϊκής

Πέμπτη, Οκτώβριος 18, 2018 - 1:10μμ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έδειχναν ότι το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής, θα σώσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τη χρονιά, έσκασε το… κανόνι πριν λίγη ώρα, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Νίκος Ρουμελιώτης με επίσημη δήλωσή του ανακοίνωσε την αναστολή του τμήματος για ένα χρόνο.

Ο Ν. Ρουμελιώτης στη λιτή του ανακοίνωση ανέφερε: «Έφτασα στο αμήν. Η Παναχαϊκή αναστέλλει τη λειτουργία της για ένα χρόνο».

Ο διοικητικός ηγέτης των «κοκκινόμαυρων» αναφέρεται στις επαφές που είχε τον τελευταίο καιρό με επιχειρηματίες της περιοχής, ώστε να αναλάβουν το τμήμα βόλεϊ, που προφανώς δεν τον άφησαν ικανοποιημένο και έτσι οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.

Η απόφαση πάρθηκε με το σκεπτικό ότι αφού η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αυτή τη χρονιά στις υποχρεώσεις της, θα γίνουν οι κινήσεις ώστε από την επόμενη χρονιά, να γίνει πιο σωστά η οργάνωση του τμήματος.

Αναμένεται, κάποια στιγμή, και η απόφαση της ομοσπονδίας  για το σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει η Παναχαϊκή, όπως κυρίως και η αντίδραση της Ερασιτεχνικής.

Μέχρι την τελευταία στιγμή πάντως ο προπονητής, Σταύρος Σταματόπουλος και ο μάνατζερ Κώστας Παπασταθόπουλος, προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να κατέβει το τμήμα στο πρωτάθλημα της Α2 τη φετινή χρονιά.

Υποστήριξη: SilkTech