Ακαδημία των Σπορ: Θετικά έκλεισε η χρονιά για την γυναικεία ομάδα

Τετάρτη, Μάιος 31, 2023 - 2:00μμ
Το νεανικό σύνολο της Βάσως Βουκελάτου τερμάτισε φέτος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Με την φετινή συμμετοχή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ στην Α2 εθνική κατηγορία, η Πατρινή ομάδα συμπλήρωσε 25 συμμετοχές σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών πρωταθλημάτων Ο.Χ.Ε., εκ των οποίων οι 14 έχουν πραγματοποιηθεί στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.
Το νεανικό σύνολο της Βάσως Βουκελάτου τερμάτισε φέτος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας ικανοποιημένες τόσο αυτήν όσο και τη συνεργάτιδά της Ελένη Κονταξή.
Στο νεανικό σύνολο της Ακαδημίας των Σπορ φέτος αγωνίστηκαν 21 αθλήτριες που είναι οι (σε παρένθεση οι συμμετοχές και τα γκολ που σημείωσε η κάθε μία):
Αθ. Αναστοπούλου (8-7), Αλεξ. Αποστολοπούλου (15-4), Ελ. Δάρρα (7-1), Ελ. Καλογιαννίδου (12-3), Ελισ. Καναρίου (8-0), Ελ. Κονταξή (12-0), Αλκ. Κωτσοπούλου (15-21), Αν.-Μαρ. Λούη (1-4), Ασημ. Ξηνταροπούλου (15-143), Ελ. Παλαιολόγου (4-0), Κων. Παναγιωτακοπούλου (12-9), Αν. Παπαδοπούλου (3-5), Μαρ.-Ελ. Παπαγιαννοπούλου (11-0), Δημ. Ρώση (9-17), Ελ. Στασινού (8-3), Αγγελ. Στελλάτου (14-0), Ανδρ. Τσινιά (3-0), Ηλιοστ. Φαρμάκη (7-13), Λιλ. Φιλιππάτου (1-0), Χρ. Φραγκίδη (13-4), Χρ. Χάλα (12-29).
Η προπονήτρια της ομάδας Βάσω Βουκελάτου τονίζει: "το γυναικείο χάντμπολ στην Πάτρα επιστρέφει δυναμικά με ένα ελπιδοφόρο σύνολο, όπου στο μέλλον φιλοδοξούμε ότι θα φανεί αντάξιο της ιστορίας του αθλήματος στην πόλη μας. Σιγά -σιγά χτίζεται μία νέα ομάδα με μικρές σε ηλικία αθλήτριες και με τις προσθήκες από τη νέα χρονιά από τις υποδομές μας βαδίζουμε με βήματα θετικά για το μέλλον.
Το νεαρό της ηλικίας τους και αγάπη τους για το άθλημα είναι αυτό που διακρίνει τις αθλήτριες μας, όπου μαζί με την Ελένη Κονταξή και τον σύλλογο να στέκεται δίπλα μας, μας δίνουν το κίνητρο να δουλεύουμε μαζί τους για το αύριο της χειροσφαίρισης στην Πάτρα.
Θέλω όλες και όλους τους παραπάνω να τους ευχαριστήσω και δημόσια και να τους συγχαρώ την κάθε μια και τον καθένα του Δ.Σ. ξεχωριστά για τις προσπάθειες τους όλη την χρονιά".
* Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση και δια του τύπου να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας από τη φετινή χρονιά στάθηκαν δίπλα μας, γιατί χωρίς αυτός ύπαρξή μας δεν θα ήταν εφικτή και είναι οι: Το ΔΙΚΤΥΟ 10 και τον Διονύσιο Γιακουμάτο, το cafe Skiouros, τον Γρηγόριο Παλούμπη ταχογράφοι-ταξίμετρα, το φροντιστήριο δ/θμιας εκπ/σης ΠΡΟΣΗΜΟ, τον πολιτικό μηχανικό Ευάγγελο Βισβίκη, το Abraco cafe, την Smart Sogks του Κώστα Καραγιάννη, την Dole και το Ανδρέα Ζαφειρόπουλο, το συνεργείο αυτοκινήτων Αφοί Παπαδόπουλου, το catering του Ιωάννη Κωτσόπουλου, τα καταστήματα παιδικών παπουτσιών Zouzouni και Papino και τέλος τα υγρά καύσιμα και πετρέλαιο θέρμανσης του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου.

Υποστήριξη: SilkTech