Ακαδημία των Σπορ: Ενίσχυση στα γκολποστ και προετοιμασία

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 2, 2022 - 8:00πμ
Στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων - Νέο μεταγραφικό απόκτημα με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Καρυτινό

Κανονικά συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού σταδίου Πατρών. Το νεανικό σύνολο του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου και της Βάσως Βουκελάτου με πολύ όρεξη συμμετέχουν στις προπονήσεις καθημερινά και με πολλά χιλιόμετρα και ασκήσεις ενδυνάμωσης όλα τα παιδιά απολαμβάνουν τους κόπους τους.
Το πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή θα συνεχιστεί στο ανοικτό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού, ενώ την Κυριακή περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι.
Αρκετά νέα παιδιά, έφηβοι και παίδες προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα, Ορέστης Μεταξάς, Ανδρέας Μπιλάλης, Γεώργιος Παπαδιονυσόπουλος, Χριστόφορος Γιάγκος, Ιωάννης Παπακωστόπουλος, Δημήτριος Γιαννόπουλος, ενώ στο νεανικό σύνολο προστέθηκε με μετεγγραφή και ο 20χρονος τερματοφύλακας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας Κωνσταντίνος Καρυτινός που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο των Πατρών στο τμήμα ιστορίας – μουσειολογίας και ο οποίος δηλώνει σχετικά:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω παράλληλα με τις σπουδές μου στην Πάτρα και το χάντμπολ που αγαπώ. Έρχομαι να παίξω σε μια νεανική ομάδα της επαρχίας, αξιόλογη με ιδιαίτερη δυναμική με '' βάση '' τους μικρούς σε ηλικία αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί μαζί με τον συμπαίκτη μου από τον Ιωνικό Ν.Φ. Παναγιώτη Σαρικά, θα κάνουμε νέους φίλους και συμπαίκτες σε έναν σύλλογο που κρατάει το χάντμπολ σε ένα αξιόλογο επίπεδο σχεδόν σε όλη την Δυτική Ελλάδα".

Υποστήριξη: SilkTech