Ακαδημία των Σπορ: Άνδρες και γυναίκες το Σάββατο στο Κουκούλι

Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2023 - 8:00μμ
Οι γυναίκες κόντρα στο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και οι άνδρες με Σαλαμίνα

Μέσα στην Πάτρα αγωνίζονται και οι δύο ομάδες χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ για τα πρωταθλήματα Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών - γυναικών, το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι.
Συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα για την 4η αγωνιστική φιλοξενεί την ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων στις 5.00 μ.μ. Η προπονήτρια Βάσω Βουκελάτου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τις αθλήτριες της και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.
Η ανδρική ομάδα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται την ομάδα της Σαλαμίνας Χ.Κ. στις 7:00 μ.μ. η οποία διεκδικεί μια από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, ώστε να συμμετάσχει στα playoffs ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος θα προσπαθήσει μαζί με τους αθλητές που του έχουν απομείνει (αρκετοί αθλητές του ταλαιπωρούνται από διάφορες ιώσεις) και μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει για να δει ποιους θα έχει στη διάθεσή του.

Υποστήριξη: SilkTech