Αγώνας ζωής: Προμηθέας – Περιστέρι με music show για καλό σκοπό!

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 1, 2022 - 1:00μμ
Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μιας θερμοκοιτίδας, που θα δοθεί ως δωρεά στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του ΠΓΝΠ

Ο Οργανισμός «Safety Project: Οργανισμός, Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικά και Υγείας», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κο Μπονάνο Χαράλαμπο, διοργανώνουν μια διπλή εκδήλωση με κεντρικό θέμα την υγεία, την προσφορά, τον εθελοντισμό, τη ζωή! "Αγώνας Ζωής" στο γήπεδο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ" του ΠΕΑΚ Πάτρας στις 14 Σεπτεμβρίου 2022!
Ο Προμηθέας με τη νέα Ομάδα, αποκαλύπτεται στους φιλάθλους του και παράλληλα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός πολύ σημαντικού σκοπού.
Σε έναν «Αγώνας Ζωής», η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται στο «Δ. Τόφαλος» το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, στο πρώτο της εντός έδρας φιλικό, με παρουσία κόσμου στην κερκίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον Οργανισμό Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικά και Υγείας «Safety Project», με σκοπό την αγορά μιας θερμοκοιτίδας, που θα δοθεί ως δωρεά στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.
Σε έναν αγώνα γεμάτο αγάπη, μουσική, show, και ένα φιλικό παιχνίδι προδιαγραφών Α' εθνικής μεταξύ των Ομάδων, Προμηθέας Πατρών – Περιστέρι Bwin!
Οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς δεν σταματούν όμως εκεί. Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, θα υπάρχει στο «Δ. Τόφαλος» (στον εξωτερικό χώρο - κεντρική είσοδο) από τις 4:00 μ.μ. ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες MASCOT, ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, χορό, μουσική και facepainting, καθώς θα ενημερώνεστε από την Εθελοντική Ομάδα του Χάρισε Ζωή, όπου θα μας καλεί να γίνουμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να χαρίσουμε ελπίδα ζωής σε κάποιον συνάνθρωπό μας!
Ο Οργανισμός Safety Project, δημιουργεί 2 ανεξάρτητες δράσεις με έναν κοινό τίτλο: "Αγώνας Ζωής"
2 Εκδηλώσεις ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
14 Σεπτεμβρίου 2022: Θέμα: "Αγώνας Ζωής"
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
4:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ. 1η δράση: Αγώνας Ζωής: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών
Ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, σας προσκαλούν και σας περιμένουν, σε μια παράλληλη εκδήλωση (ανεξάρτητη) στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου (στην είσοδο του γηπέδου Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ) για να ενημερωθείτε και να γίνουν νέες εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!
Πάμε να γίνουμε περισσότεροι Δότες Μυελου των Οστών!
Είμαστε 80.000 πάμε να γίνουμε 100.000 μέλη
4:00 μ.μ. Αγώνας Ζωής: ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
1η Εκδήλωση:
Η Ομάδα του Οργανισμού Safety Project έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα:
4:00 – 6:00: Ενημερωτικό περίπτερο με εθελοντές από το Χάρισε Ζωή για να γίνουν εγγραφές ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ (Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών)
Μουσική – Χορός, Μασκώτ – Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, Facepainting (μια καρδιά σύμβολο ζωής) και μια υπέροχη Παράσταση Ξυλοπόδαρου, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να κάνουν ένα δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που μόνη ελπίδα έχουν τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών!
Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, όπου θα ενημερώνει για να γίνονται εγγραφές και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει εντός του γηπέδου
Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί, για φωτογραφίες με τον κόσμο!
5:50 μ.μ. Ξεκινά η 2η δράση: Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα!
Grand Opening με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Ο Κώστας Σόμμερ παρουσιάζει την εκδήλωση και του Αγώνα! Οι τσιρλιντερς παρουσιάζουν ένα χορευτκό show με επιτυχίες του Φοίβου.
Στο ημίχρονο του Αγώνα, οι 1550 θα ροκαρουν με ένα τραγούδι για την Πάτρα και επιτυχίες τους !!! Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου με την κιθάρα του θα βγάλει φωτιές και ο Μηνάς Τσίγκος θα ξεσηκώσει τον κόσμο!
Πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, αθλητές στηρίζουν τον Αγώνα Ζωής!
Μετά τη λήξη του αγώνα, θα γίνει βράβευση και η Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project, θα παραλάβει την επιταγή του ποσού από τα έσοδα του αγώνα, από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών, για τη δωρεά της Θερμοκοιτίδας!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Αγώνας Ζωής: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin στο γήπεδο Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ Πάτρας
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, στις 16:30 μ.μ., σας προσκαλούμε στο Επιμελητήριο Αχαΐας στη Ρήγα Φεραίου 58, για τη συνέντευξη τύπου με Θέμα τον φιλικό αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin καθώς και το εντυπωσιακό μουσικό Show με τους Ειρήνη Παπαδοπούλου, 1550 και παρουσιαστή τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, που θα διεξαχθούν στο ΠΕΑΚ Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ Πάτρας στις 14 Σεπτεμβρίου!
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά μιας θερμοκοιτίδας, που θα γίνει δωρεά προς την Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
Στην εκδήλωση μας ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους αθλητές και καλλιτέχνες όπως ο γνωστός συνθέτης - στιχουργός Φοίβος!
Πριν τον Αγώνα Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα, θα ξεκινήσει ο Αγώνας Ζωής: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών με την εκδήλωση Ενημέρωσης και Νέων Εγγραφών Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και την Εθελοντική Ομάδα από το Χάρισε Ζωή!
Μαζί οι αγαπημένες mascot των παιδιών, ξυλοπόδαροι και facepainting με μια καρδιά σε όλους!!!
Αγώνας Ζωής: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών!
Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα!
Στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις οι:
Ελένη Βασιλοπούλου Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project
Χαράλαμπος Μπονάνος Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Χρήστος Μήλας Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Προμηθέας
Γαβριήλ Δημητρίου Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών
Νίκος Γκίκας Αρχηγός Προμηθέας - Διεθνής Παίκτης
Στη συνέντευξη τύπου θα δοθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης!
Περισσότερες πληροφορίες στο 6932011395

Υποστήριξη: SilkTech