Αγχώθηκε αλλά πήρε στη Σπάρτη το δεύτερο «διπλό» της χρονιάς

Κυριακή, Φεβρουάριος 17, 2019 - 5:09μμ

Αγχώθηκε αλλά έφυγε με το δεύτερο «διπλό» της στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή από τη Σπάρτη. Οι «κοκκινόμαυροι» στην πρώτη τους φορά φέτος που πετυχαίνουν τρία τέρματα, επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 3-2 για την 17η αγωνιστική της Football League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Παναχαϊκή ήταν ο Χρήστος Ελευθεριάδης, που έφτασε τα 9 γκολ και σκαρφάλωσε την κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο έμπειρος επιθετικός των «κοκκινόμαυρων» που βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση φέτος και όποτε σκοράρει δίνει βαθμούς, έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την Παναχαϊκή, σε μία αναμέτρηση που θύμιζε καρμπόν τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς των Αχαιών φέτος.

Η Παναχαϊκή παρότι προηγήθηκε νωρίς, με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δέχθηκε άμεσα στην ισοφάριση και το παιχνίδι κυλούσε με τους «κοκκινόμαυρους» στο γνώριμο σκηνικό μακριά από το σπίτι τους, να έχουν την συντριπτική κατοχή και να μην μπορούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Εκεί έδωσε τη λύση ο μόνιμος σκόρερ των «κοκκινόμαυρων» για φέτος, με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και παρά τη μείωση του σκορ στο φινάλε, η Παναχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την δεύτερη νίκη εκτός έδρας που την φέρνει μόνη στην τέταρτη θέση, σε απόσταση δύο βαθμών από την Κέρκυρα και 5 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και φιλοξενεί το προσεχές Σάββατο στην Αγυιά.

Δραγάτης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Πήττας (Ηλείας)

Κίτρινες: 44’ Βαλμάς, 63’ Παυλής, 84’ Λώλος / 42’ Φουρλάνος

Γκολ: 10’ Γκλαβάο, 88’ Ζαχαριουδάκης / 2’ Σωτηράκος, 59’, 67’ πεν. Ελευυθεριάδης

Σπάρτη (Σατσιάς): Πάντος, Καλούσης (64’ Λόπεζ), Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βαλμάς (44’ Ζαχαριουδάκης), Λώλος, Παυλής, Αρώνης, Νάτσης, Γκαλβάο (69’ Δαδάκος), Καινούργιος.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυριάς (65’ Πλέγας), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος (87’ Μασούρας), Μπαστακός (77’ Μωραΐτης).

 

 

 

Υποστήριξη: SilkTech