Άφησε... βαθμούς στα Σπάτα η Παναχαϊκή

Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018 - 5:09μμ

Δεν τα κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Παναχαϊκή, που έμεινε στο 1-1 με τον Αήττητο στα Σπάτα για την 5η αγωνιστικής της Football League.

Οι «κοκκινόμαυροι» έβαλαν τα χέρια τους και… έβγαλαν τα μάτια τους, καθώς προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος όπου ήτα εξαιρετικοί και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ένα παιδικό λάθος της άμυνας όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης, επέτρεψε στον Αήττητο να ισοφαρίσει και επανέφερε στο προσκήνιο το πρόβλημα ψυχολογίας που έχει η Παναχαϊκή στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τότε και έπειτα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Παναχαϊκή έχασε τριπλή ευκαιρία, να μετοχοποιήσει αρχικά τη νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, να πετύχει το πρώτο της «διπλό» αλλά και να πλησιάσει στην κορυφή με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων.

Το γεγονός αυτό μάλιστα εντείνεται και από την εικόνα της Παναχαϊκής στο πρώτο μέρος, που θύμισε κάτι από την περσινή σπίθα της ομάδας.

Το γκολ της Παναχαϊκής που είχε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση, πέτυχε ο δαιμόνιος Ελευθεριάδης στο 13ο λεπτό, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Καταιγιστικοί οι «κοκκινόμαυροι» στο πρώτο μέρος, απογοητευτικοί στο δεύτερο, προσανατολίζονται πλέον στην επιστροφή στις νίκες, την Κυριακή απέναντι στον Καραϊσκάκη στην Αυγιά, για να μην χάσουν από νωρίς το… τρένο της ανόδου.

Γκολ: 52’ Μαρουκάκης / 13’ Ελευθεριάδης

Κίτρινες: 36’ Μαρουκάκης, 44’ Χριστοφιλέας, 49’ Κασνέτσης, 67’ Ματσούκας / 21’ Πλέγας, 34’ Φουρλάνος, 91’ Σωτηράκος

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

Αήττητος Σπάτων (Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Μάγκας (46’ Κασνέτσης), Χριστοφιλέας, Ηρακλής (79’ Βούκοβιτς), Γροντής (71’ Νικλιτσιώτης), Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Κολλαράς, Χαντί, Ματσούκας, Μαρουκάκης.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Φουρλάνος (63’ Αργυρόπουλος), Πλέγας (85’ Ντάσιος), Κολ (63’ Κυνηγόπουλος), Μαυριάς, Ελευθεριάδης.

Υποστήριξη: SilkTech