Άδωνις Γεωργιάδης για το... Ακενοτούμπο: «Εγώ να ζητήσω συγγνώμη; Ήταν σαρδάμ»

Δευτέρα, Ιούλιος 26, 2021 - 5:14μμ

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης και με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, έχει επανέλθει στην επικαιρότητα η δήλωση που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τότε που ως φιλοξενούμενος στο Blue Sky έλεγε επανειλημμένως τον MVP των εφετινών τελικών «Ακενοτούμπο» αντί με το κανονικό του όνομα.

Την Δευτέρα το πρωί, ο Υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται οτι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντάει αρνητικά, λέγοντας πως ήταν ένα σαρδάμ και πως συγγνώμη πρέπει να του ζητήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον βρίζουν...

Αναλυτικά ο διάλογος:

Δημοσιογράφος: Για την υπόθεση Αντετοκούνμπο, αισθάνεστε οτι πρέπει να ζητήσετε μία συγγνώμη από τον ίδιο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Να ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά;

Δημοσιογράφος: Σαρδάμ ήταν;

Άδωνις Γεωργιάδης: Από την πρώτη μέρα είπα οτι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει σαρδάμ στην ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι από το ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ που το είπα στην ίδια εκπομπή «συγγνώμη έκανα σαρδάμ». Αλλά τέτοιοι είστε. Όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ... Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στην ζωή του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο τέλος του βίντεο.

Υποστήριξη: SilkTech