Τζάστιν Μπιμπς: «Θέλουμε τη νίκη με την Καρδίτσα»

Παρασκευή, Δεκέμβριος 29, 2023 - 11:00πμ
Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα για τη «μάχη» του Σαββάτου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Καρδίτσα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «μελανόλευκοι» χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκλήρωσαν την Πέμπτη την προετοιμασία τους και το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα, όπου θα κάνουν και την τελευταία τους προπόνηση σε γήπεδο της Θεσσαλικής πόλης.

Ο Τζάστιν Μπιμπς μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου, τόνισε: «Δουλεύω με την ομάδα τις τελευταίες μέρες και οι συνθήκες που έχω συναντήσει είναι πολύ καλές, όπως και το κλίμα στον Σύλλογο. Όλα είναι καλά και είμαι χαρούμενος. Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και με την Καρδίτσα, στόχος μας στον αγώνα του Σαββάτου είναι μόνο η νίκη. Θα παίξουμε σκληρά στην άμυνα και θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

* Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μουράτο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Ντέσμοντ Ουάσιγκτον τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Υποστήριξη: SilkTech