Υποψήφιος για να μπει στο Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δευτέρα, Δεκέμβριος 25, 2023 - 9:00μμ
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι για πρώτη φορά ανάμεσα στους υποψήφιους για ένταξη στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, με την κλάση του 2024

Σπουδαία διάκριση για το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη!
Ο «δράκος» βρίσκεται για πρώτη φορά ανάμεσα στους υποψήφιους για ένταξη στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, το... πάνθεον δηλαδή του παγκόσμιου μπάσκετ, στο οποίο βρίσκεται ήδη ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης του, Νίκος Γκάλης!
Ο Γιαννάκης ανήκει στην κλάση του 2024, όπου βρίσκεται στους International Nominees μαζί με μεγάλα ονόματα που έχουν σημαδέψει το άθλημα με διαφορετικούς τρόπους. Συγκεκριμένα, οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι Ντέιβιντ Μπλατ, Μίρζα Ντελίμπασιτς, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Άντριου Γκέιζ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Αντρέι Κιριλένκο, Έτορε Μεσίνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Αντρές Νοτσιόνι, Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ και Ράνκο Ζεράβιτσα.
Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στην Ιντιανάπολις, κατά τη διάρκεια του All-Star Weekend του ΝΒΑ, ενώ οι παίκτες που θα μπουν οριστικά στο Hall of Fame θα ανακοινωθούν το Σάββατο 6 Απριλίου στο Final Four του NCAA.

Υποστήριξη: SilkTech