H NEΠ καμαρώνει την 1η νίκη στην Α2 και δύο πανελλήνια ρεκόρ!

Δευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2023 - 12:06πμ
Η ΝΕΠ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπύρο Λυκούδη που σημείωσε έξι τέρματα η ΝΕ Πατρών πήρε την ματσάρα κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας αφού επικράτησε με 15-13 στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου της Α2 Ανδρών.

η ΝΕ Πατρών άνοιξε το σκορ με τον Τρασάϊ αλλά ο Ιωνικός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ζουρίδη. Παρόλα αυτά οι Πατρινοί ανέκτησαν το προβάδισμα (2-1) χάρη σε τέρμα του Λυκούδη αλλά η ομάδα της Νίκαιας με τέρματα των Ρούμανη και Μπαγλατζή πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-2). Στη δεύτερη περίοδο το σύνολο του Αρσένη Μαρούλη διατήρησε την πρωτοπορία με βραχεία κεφαλή (6-5) παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δύο φορές (3-3 και 4-4).
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 5-3, 5-4
ΝΕ Πατρών (Γεράσιμος Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης 6, Μπάρλος 1, Γιαννακόπουλος 1, Τσίπης, Καραϊσκος 1, Τρασάϊ 4, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς, Αντίοχος 2, Καλαμάς, Δραγώνας, Αβαγιανός, Ονόπας
Ιωνικός Νίκαιας (Αρσένης Μαρούλης): Τσαλίκης, Φέγγος, Δαλαμπέκης 1, Μακαντάνης Γ., Νιαρχάκος, Μπουργούρης, Χέλμης 1, Αλευρόπουλος 1, Μπαγλατζής 1, Αλεβίζος 3, Ρούμανης 4, Ζουρίδης 2, Σιαμανδούρας, Παπαδόπουλος Κ., Αθανασίας

* Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι στη Ροή, η ομάδα των Παίδων της ΝΕΠ ηττήθηκε με 17-10 στο πλαίσιο του τουρνουά του Πανιωνίου.

Εύκολη νίκη απέναντι στο μαχητικό Παλαιό Φάληρο για την ομάδα των Παίδων της ΝΕΠ με 19-5 στο τουρνουά της Νέας Σμύρνης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ

Νεο Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Φάνη Κουρή στην κατηγορία Παμπαίδων Α'.
Αυτήν τη φορά στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 25.96, με τον οποίον κατέρριψε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ!
* Συνεχίστηκαν και σήμερα 2η ημέρα των αγώνων «30α Αλεξάνδρεια» οι υψηλές πτήσεις των αθλητών/τριών του Αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης της ΝΕΠ. Πρώτη και μεγαλύτερη επιτυχία η επίτευξη ενός νέου Πανελλήνιου ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα Παμπαίδων Α΄ από τον Κουρή Φάνη με 57:81! Πρόκειται για την κατάρριψη ενός ρεκόρ που κρατούσε 15 χρόνια (2008) και το είχε πετύχει ο Ανδρέας Βαζαίος με 57:83!!!
Υποστήριξη: SilkTech