Θρίαμβος για την πατρινή Ουρανία Κάντζαρη, μετάλλιο στο Παγκόσμιο πυγμαχίας

Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2023 - 12:02πμ
Επιβλήθηκε εύκολα της Λευκορωσίδας Viktoryia Koval

Σήμερα στο MIKA Sport Arena στο Γερεβάν της Αρμενίας «μίλησε» η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!

Οι πάντες υποκλίθηκαν στον δυναμισμό της Ουρανίας Κάντζαρη αλλά και του Μανόλη Φωτιάδη που αποφασισμένοι μπήκαν στο ρινγκ με μόνο στόχο να ανέβουν στο βάθρο δοξάζοντας ακόμη μία φορά την χώρα μας σε διεθνή διοργάνωση, όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Η Ελληνική Πυγμαχία δικαιούται πλέον να μιλά για θρίαμβο έχοντας ήδη εξασφαλίσει μετάλλια με τους Φωτιάδη, Κάντζαρη και την Μαρία Γεωργοπούλου της Παναχαϊκής να έχουν πάρει το εισιτήριο για τους ημιτελικούς των κατηγοριών τους

Συγκεκριμένα η Ουρανία Κάντζαρη (προπονητής της ο Ηλίας Πελεκούδας) στην σημερινή της αναμέτρηση επιβλήθηκε εύκολα επί της Λευκορωσίδας Viktoryia Koval χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Δυναμική, συγκεντρωμένη, αποφασισμένη να ανέβει στο βάθρο των επιτυχιών η Ελληνίδα Αθλήτριά μας νίκησε επάξια την Viktoryia Koval τιμώντας την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο!

Στον δεύτερο σημερινό αγώνα με τα «ελληνικά χρώματα» ο Μανόλης Φωτιάδης «κατατρόπωσε» τον Σέρβο Vasilije Djurdjevic αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι γεννήθηκε για σπουδαία πράγματα. Κανένα περιθώριο αντίδρασης του Σέρβου απέναντι στον Έλληνα Αθλητή μας που την τεχνική του θα την ζήλευαν κορυφαίοι πυγμάχοι στον κόσμο!

Υποστήριξη: SilkTech