Παναγιώτης Πανταζής: Κατατρόπωσε τον Βούλγαρο Dimitrov στο Scorpion με ΤΚΟ

Τετάρτη, Νοέμβριος 1, 2023 - 6:30μμ
Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Πατρινός πυγμάχος

Με αγώνα μπροστά στο ελληνικό κοινό επέστρεψε εντυπωσιακά ο Παναγιώτης Πανταζής την Κυριακή στο ΔΑΚ της Νίκαιας.
Ο Πατρινός πυγμάχος αντιμετώπισε τον Βούλγαρο Dimitrov καταφέρνοντας να επικρατήσει με τεχνικό νοκ άουτ.
Αξίζει να τονίσουμε πως ο μεγαλύτερος ηλιακά Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος τραυματίστηκε από το πρώτο χτύπημα που έδωσε στον εναρκτήριο γύρο μιας και του γύρισε το γόνατο.
Εντούτοις παρά τον πόνο έσφιξε τα δόντια και με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που μας έχει συνηθίσει να τον διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στο φινάλε του δεύτερου τριλέπτου.
Σε επικοινωνία του ufight.gr μας ενημέρωσε πως θα καθίσει μόλις δύο μέρες για να αναρρώσει μιας και μετά θα πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Κάνοντας δυνατή προετοιμασία θα πρέπει να μεταβεί με τον μάνατζέρ του Τότο στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας προκειμένου να κάνει εκεί τον επόμενο επαγγελματικό του αγώνα.
Πλέον μετρά δύο σερί νίκες και σίγουρα θα επιδιώξει το 3 στα 3 εκτός των τειχών.
Σε δήλωσή του αμέσως μετά το τέλος του ματς, τόνισε :
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και με είδε στον αγώνα και ιδιαίτερα τους Πατρινούς που ταξίδεψαν για να με απολαύσουν και να δουν ένα σούπερ θέαμα .
Να ευχαριστήσω τον διοργανωτή Γιώργο Σαριδάκη και να κάνω σαφές σε όλους πως έχω ακόμα πάρα πολλά να δώσω.
Το μόνο που χρειάζομαι είναι ευκαιρίες.
Είναι χαρά και τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Σαριδάκη και την διοργάνωσή του που είναι ότι το καλύτερο για την διαφήμιση των μαχητικών τεχνών στην χώρα μας σε ένα κατάμεστο στάδιο με πάρα πολύ κόσμο, εξαιρετικό φωτισμό και τα πάντα άψογα στην ώρα τους.
Του αξίζουν συγχαρητήρια μιας και αυτό που παρουσιάζει είναι αντίστοιχο μεγάλων διοργανώσεων του εξωτερικού διαθέτοντας πλέον την εμπειρία για αυτό.
Για μένα πλέον είναι ο μοναδικός".

ufight.gr

Υποστήριξη: SilkTech