Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ένας χρόνος από τον θάνατό του

Πέμπτη, Οκτώβριος 12, 2023 - 6:54μμ
O Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Ένας χρόνος κλείνει, στις 14 Οκτωβρίου, από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου, βυθίζοντας σε θλίψη το πανελλήνιο.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Δώρα Τσαμπάζη, μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία συγκινητική ανάρτηση.

«Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μού έλειπε αυτή η αγκαλιά»

«Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για τη μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας έναν χρόνο τώρα», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη υπογραμμίζοντας: «Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε. Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά, είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω».

Υποστήριξη: SilkTech