Απόλλων Πάτρας: Σήμερα η επίσημη πρώτη - Ήρθαν οι 4 Αμερικάνοι

Δευτέρα, Αύγουστος 21, 2023 - 11:00πμ
Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή και για το κοινό

Αντίστροφα μετράει πλέον και ο Απόλλων Πάτρας για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.
Συγκεκριμένα, σήμερα στις 6 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία θα είναι ανοιχτή και για το κοινό.
Στη πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Desmond Washington, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας την Τρίτη 22 Αυγούστου.
Μέρος του βασικού προγράμματος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα από τις 24 έως και τις 29 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 18.00 στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.
Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες, πλην του Desmond Washington, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας την Τρίτη 22 Αυγούστου.
Μέρος του βασικού προγράμματος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα από τις 24 έως και τις 29 Αυγούστου.
Όπως συναποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση μόνο η πρώτη προπόνηση θα είναι «ανοιχτή» για τον κόσμο και στη συνέχεια θα διεξάγονται όλες κεκλεισμένων των θυρών".

Στην Ελλάδα οι νέοι Αμερικάνοι του Απόλλωνα

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται  οι τέσσερις από τους πέντε νέους Αμερικάνους παίκτες οι οποίοι θα αγωνιστούν φέτος με την φανέλα του Απόλλωνα, στο πρωτάθλημα της Basket League.

Το βράδυ της Κυριακής, ο γκαρντ, Jeremy Sheppard, ο γκαρντ/φόργουορντ, Delaney Blaylock, ο φόργουορντ  Malik Osborne και ο γκαρντ TJ Starks έφτασαν στην Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και τους παρέλαβε άνθρωπος της ΚΑΕ Απόλλων για να τους φέρει στην Πάτρα.

Οι τέσσερις παίκτες θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση.

Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά οι Osborn, Τj Starks, Shepard και Blaylock

Υποστήριξη: SilkTech