Στεφανίδη: «Έχω βρει ξανά διασκέδαση μέσα στον αθλητισμό»

Δευτέρα, Ιούλιος 10, 2023 - 9:30μμ
Μίλησε για τις αλλαγές που της επιτρέπουν ξανά να διασκεδάζει στους στίβους και στους μεγάλους στόχους ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Τους υψηλούς στόχους που έχει ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος τόνισε η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά τη νίκη της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ μίλησε για τις αλλαγές που την έχουν βοηθήσει να διασκεδάζει ξανά όταν αγωνίζεται και τόνισε πως θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερη επίδοση στον σημερινό αγώνα.
Αναλύτικά, όσα είπε στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ:
Για τη νίκη στο Πανελλήνιο: «Καλή μέρα, πάντα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει κάποιες δυσκολίες για εμάς, με τη μεγάλη αναμονή. Παρόλα αυτά είμαι τυχερή να είμαι από μια μικρή χώρα με καλές επικοντίστριες και να μην πηδάω μόνη μου, έστω στο ξεκίνημα του αγώνα. Έκανε και η Ελένη καλό αγώνα και η Νικόλ, που νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει κάνει λίγο παραπάνω. Εγώ ήμουν καλά, έκανα μια πολύ καλή προσπάθεια στο 73 και μια... μισή καλή προσπάθεια.
Έκανα ρεκόρ χρονιάς, σιγά σιγά. Έχω αλλάξει τα κοντάρια μου φέτος, δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό, κυρίως γιατί μετά από 20+ χρόνια θέλαμε μια αλλαγή. Με βοηθούν σε κάποια πράγματα, με δυσκολεύουν σε κάποια άλλα, αλλά έχω βρει ξανά μία διασκέδαση μέσα στον αθλητισμό με αυτή την αλλαγή με τα κοντάρια. Σαν να αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα παζλ που πρέπει να λύσουμε. Διασκεδάζω τον κάθε αγώνα».
Για το αν η εμφάνιση ήταν αυτή που έψαχνε: «Σίγουρα, είπα ότι αν το πίστευα λίγο παραπάνω θα το είχα περάσει το 73. Πριν φύγω κατεβαίνει ο Μιτς και μου λέει ότι αν το είχα πιστέψει θα το είχα περάσει. Δηλαδή το ίδιο που αισθάνθηκα εγώ, είδε κι αυτός από έξω. Παρόλα αυτά εγώ είχα πάντα το κακό ότι πρέπει πρώτα να το δω για να το πιστέψω και μετά να το κάνω. Δυστυχώς έχω έναν μόνο αγώνα πριν το παγκόσμιο, παρόλα αυτά δεν πειράζει, σιγά-σιγά, με τα 30, τα 40, τα 60 τώρα ας πάμε στο Λονδίνο στα 70 και να κάνω στο Παγκόσμιο αυτό που βλέπουμε στην προπόνηση ότι είμαι έτοιμη να κάνω».

Υποστήριξη: SilkTech