«Challengers» του Λούκα Γκουαντανίνο: Η Ζεντάγια ως αθλήτρια του τένις!

Δευτέρα, Ιούλιος 3, 2023 - 12:00πμ
Η νέα ταινία του λατρεμένου μας Ιταλού κινηματογραφιστή

Πάντα προσεγγίζει τις ερωτικές περιπέτειες με διαφορετική, κατάδική του ματιά και απαράμιλλο style ο Λούκα Γκουαντανίνο.

Ο Ιταλός κινηματογραφιστής από το Παλέρμο, απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης, μας έχει καταγοητεύσει με τα φιλμ του «I Am Love» (2009), «A Bigger Splash» (2015), «Call Me by Your Name» (2017) και έχει αγαπημένες πρωταγωνίστριες τις Τίλντα Σουίντον και Ντακότα Τζόνσον. Εχει συνεργαστεί επίσης με Fendi και Louis Vuitton αλλά και σκηνοθετήσει όπερα στη Βερόνα. Τώρα, ετοιμάζει καινούρια ταινία με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλέστατη Ζεντάγια με στόχο να κάνει πρεμιέρα μέσα Σεπτεμβρίου. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μας προδιαθέτει μάλιστα για καυτές σκηνές πάθους. Ηδη πολυσυζητήθηκε και αναστάτωσε τα social media.

 Η Zendaya εμφανίζεται ως Tashi Duncan, η οποία είναι το επίκεντρο ενός έντονου ερωτικού τριγώνου εντός και εκτός γηπέδου τένις.  Στο ρομαντικό αθλητικό δράμα «Challengers» είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή που βρίσκεται σε σερί ηττών (Mike Faist - West Side Story).

Για τη λύτρωση του συζύγου της εμπλέκει στη σχέση τον ξεπεσμένο Patrick (Josh O'Connor - The Crown) -τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην φίλο της. Το παρελθόν και το παρόν τους συγκρούονται και οι εντάσεις κορυφώνονται, οπότε η Tashi πρέπει να αναρωτηθεί, τι θα της στοιχίσει για να κερδίσει.

* Της Αντυς Μπακοπούλου

Υποστήριξη: SilkTech