Στη δράση οι «μικροί» της Παναχαϊκής (Κ16, Κ14)

Παρασκευή, Μάρτιος 3, 2023 - 6:12μμ

Η Κ16 της Παναχαϊκής συμμετέχει στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και υποδέχεται την Κυριακή (05/03,13:00) τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο των Ροϊτίκων,στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Κ14 συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και αυτή την Κυριακή (05/03,15:00) υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών στο γήπεδο των Ροϊτίκων , στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΦΙΛΙΚΟ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή υποδέχεται την Προοδευτική για το φιλικό ματς του Σαββάτου (04/03) και ώρα 15:00 στο γήπεδο "Παναχαϊκή Γ.Ε.".
Διευκρινίσεις για τους φιλάθλους μας:
⁃Γενική είσοδος: 10€
-Η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
⁃Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο).
Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από την Θύρα 2.
ΜΜΕ:
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν τον αγώνα, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι το Σάββατο (04/03) και ώρα 12:00, ώστε να εξασφαλίσουν θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Η είσοδος τους θα γίνει από την Θύρα 2.

Η αποστολή αποτελείται από τους:
Θεοδωράκη, Κολουβούρη, Μικέ, Ρουγκάλα, Λιοφάγο, Στασινόπουλο, Τοπάλ, Κοντοχρήστο, Τσακμάκη, Larrea, Αντωνιάδη, Λινάρδο, Τσιάρα, Karaklajic P., Χαντί, Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Silva, Carlos Daniel, Αλεξόπουλος, Τριμμάτης, Μυτίδης και Ζυγκερίδης. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Στεργίδης, Zuka και Karaklajic N. 

Υποστήριξη: SilkTech