ΣΕΓΑΣ ΒΠ: Με επιτυχία ο καθιερωμένος αγώνας αλληλεγγύης

Τρίτη, Δεκέμβριος 20, 2022 - 2:00μμ
Προπονητικές αναπτυξιακές ημερίδες

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/12 ο καθιερωμένος πλέον αγώνας Αλληλεγγύης και προσφοράς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με μεγάλη επιτυχία. Ο καλός ηλιόλουστος καιρός επέτρεψε τη συμμετοχή αρκετά μεγάλου αριθμού αθλητών/τριών ιδιαίτερα στις αναπτυξιακές κατηγορίες επιτυγχάνοντας και αρκετά καλές επιδόσεις για την εποχή προετοιμασίας τους.
Η ΕΑΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης. Ιδιαίτερα τους γονείς, αθλητές/τριες, προπονητές που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, αναδεικνύοντας την ευαισθησία του αθλητισμού στην κοινωνική προσφορά και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Τ. Πετρόπουλο για την υποστήριξη και την παρουσία του. Επίσης η ΕΑΣ ευχαριστεί τον Τομέα Πρασίνου του Δήμου για την ομαλοποίηση της διαδρομής στο Πάρκο, τον Πολιτιστικό Οργανισμό για την συμμετοχή στην εκδήλωση με την Μπαντίνα που έδωσε ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο τόνο στον αγώνα. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Αχαΐας, τον Άγγελο Γιανναράκη για τη μουσική επένδυση, τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την ηχητική κάλυψη με τα μηχανήματα της εταιρείας του που συμμετείχαν ανιδιοτελώς στον αγώνα. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα σωματεία μας και ιδιαίτερα τα εκτός Πατρών ( Αθηνόδωρο Αιγίου, Πνοή Μεσολογγίου, Α.Ε. Λεχαινών και Απόλλωνα Πύργου) που συμμετείχαν στον αγώνα και προσέφεραν στη δράση της ΕΑΣ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ
Το Σάββατο 17/12 πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα και δύο εορταστικές αναπτυξιακές ημερίδες για τα παιδιά των Ακαδημιών. Η μια πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαδόπουλου από Σωματεία που δραστηριοποιούνται στο προπονητικό Κέντρο Λαδόπουλου με τη συμμετοχή και του σωματείου Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ και η δεύτερη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο από τα σωματεία (ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΑΘΛΟΡΑΜΑ – ΔΥΜΗ) με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλο αριθμό αθλητών/τριων των Ακαδημιών. Οι μικροί αθλητές έλαβαν μέρος σε διάφορα αγωνίσματα δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον και χαρά σε όλους μας αφού αποτελούν την ελπίδα του Στίβου για την περιοχή μας.

Υποστήριξη: SilkTech