Η Παναχαϊκή τίμησε την ιστορία της

Δευτέρα, Νοέμβριος 28, 2022 - 9:16πμ
Ο Βασίλης Στραβοπόδης και ο Κυριάκος Ανδρούτσος παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες

Πριν την αναμέτρηση της ομάδας Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η πατρινή ομάδας τίμησε δυο παλαίμαχους. Ο Βασίλης Στραβοπόδης (1966-1979) και ο Κυριάκος Ανδρούτσος (1967-1980) παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες σε κλίμα συγκίνησης και χειροκροτημάτων από τους φιλάθλους.
Οι δυο παλαίμαχοι καθιερώθηκαν κυρίως με την φανέλα της Παναχαϊκής, όπου ήταν παίκτες της για πάνω από μια δεκαετία και αποτέλεσαν βασικά στελέχη της «χρυσής ομάδας» των "οκκινόμαυρων" που έπαιξε στην Ευρώπη και στο Κύπελλο UEFA.
Τη βράβευση του Βασίλη Στραβοπόδη έκανε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και του Κυριάκου Ανδρούτσου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχαίας Χαράλαμπος Μπονάνος.

ΚΟΣΜΟΣ
"Ο προπονητής της ομάδας , Σούλης Παπαδόπουλος, το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές μας σύσσωμοι θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την στήριξή του σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Ιδιαίτερα την στιγμή, που ο παίκτης μας, Παναγιώτης Λινάρδος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και ένα ολόκληρο γήπεδο χειροκροτούσε και φώναζε παθιασμένο "Παναχαϊκή", καθώς είμασταν καλύτεροι και ήταν άδικο να χαθεί το παιχνίδι.
Ο κόσμος βλέπει ότι κάνουμε αυτό που έχουμε πει και ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα δίνουμε πάντα το 100%.Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ζήλο για να επιτύχουμε τον στόχο μας".
Με εκτίμηση ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος, το προπονητικό team και οι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ

Τιμώντας την 25η Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Betsson Super League 2 αφιέρωσε την 4η αγωνιστική στο κίνημα αυτό.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα κατά της έμφυλης βίας, λίγο πριν την σέντρα ανάρτησε πανό το οποίο κράτησαν και οι δύο ομάδες.
Η εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών είναι ένας καθημερινός αγώνας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί!
Λέμε ΟΧΙ στην Βία κατά των Γυναικών! Σπάμε την Σιωπή μας!

Υποστήριξη: SilkTech