Ετοιμαστείτε για το Quick Stages 2022

Δευτέρα, Νοέμβριος 21, 2022 - 5:00μμ
Το πιο ευέλικτο, γρήγορο και διασκεδαστικό τουρνουά

Έρχεται το πιο ευέλικτο, γρήγορο και διασκεδαστικό τουρνουά από την Patras Stratego Team που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με κόστος συμμετοχής 3€, ενώ τα μέλη του συλλόγου συμμετέχουν δωρεάν.
Το Quick Stages είναι ένα τουρνουά που βασίζεται στην διαθεσιμότητα των παικτών, οι οποίοι χωρίζονται σε ομίλους των 4ων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ακολούθως πραγματοποιείται το ίδιο σύστημα μέχρι τον τελικό όμιλο του Final Four. Στον κάθε όμιλο, οι παίκτες παίζουν δύο φορές με τον κάθε έναν, την ίδια ημέρα σε αγώνες Duel(10 πιόνια). Η επόμενη φάση, ορίζεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία, βάση της διαθεσιμότητας των παικτών που προκρίθηκαν.
Οι αγώνες του Quick Stages 2022 θα πραγματοποιούνται στο καφέ Roque games&more (πλ. Αγίας Λαύρας). Η ομάδα της Patras Stratego Team θα φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή και διευκρίνυση οποιασδήποτε απορίας έχουν οι παίκτες.
Όποιος ενδαφέρεται να συμμετέχει, δηλώνει την συμμετοχή του στο 6982221639, στα social media της Patras Stratego Team και στο Roque games&more.
Οι φετινές δράσεις της Patras Stratego Team στηρίζονται από το Abelos events&more, το Poolevard, Roque games&more και το Copy25.
Ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, ο dytikosaxonas.gr, το Kalavryta Press, το SpoudaZo.gr, το Καλάβρυτα News και η Ώρα των Καλαβρύτων, το kirix.gr, η VPRESS και ο Wave97.4.
*Οι προπονήσεις και τα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 6.30 με 7.30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
**Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται μέσω των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Υποστήριξη: SilkTech