Σινκλέρ: "Γιατί να θρηνούν οι μαύροι για την Βασίλισσα όταν άνθισε ο ρατσισμός την δεκαετία του '60;"

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 12, 2022 - 5:00μμ
Ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής, δημιούργησε σάλο γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ότι οι μαύροι δεν πρέπει να θρηνούν για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ βύθισε στο πένθος την Μεγάλη Βρετανία. Όπως φαίνεται ωστόσο, ο Τρέβορ Σινκλέρ δεν είναι ένας από αυτούς που στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα. Και το έδειξε με τον πλέον προφανή τρόπο: Ένα επιθετικό tweet στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Έναν λογαριασμό που πλόν δεν υπάρχει, αφού ο Σινκλέρ τον έσβησε έπειτα από επιθέσεις που δέχθηκε.
"Ο ρατσισμός ήταν παράνομος στην Αγγλία την δεκαετία του 60' και τον άφησαν να ανθήσει, οπότε γιατί πρέπει οι μαύροι να θρηνήσουν για την βασίλισσα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Σινκλέρ, σε ένα tweet που δημιούργησε χαμό στην Μεγάλη Βρετανία.

Το tweet του Τρέβορ Σινκλέρ

Ο Σινκλέρ βρέθηκε στο επίκεντρο, με τον άθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "talkSport" με τον οποίο συνεργάζεται να δέχεται πιέσεις για να τον απολύσει. Η αντίδραση του σταθμού ήταν να αδειάσει τον Σινκλέρ μέσω twitter, γράφοντας ότι "προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον Τρέβορ μετά τις απόψεις που εξέφρασε στον λογαριασμό του στο twitter. Το talkSPORT δεν υποστηρίζει αυτές τις απόψεις και ερευνά το θέμα".

Υποστήριξη: SilkTech