Στην Εθνική ανδρών ο Κώστας Λιμαράκης

Σάββατο, Απρίλιος 23, 2022 - 4:34μμ
Ο Κώστας Λιμαράκης

Κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Ιταλίας, εν όψει της συμμετοχής της στο Euro Final του φετινού World League που διεξάγεται 28- με 30 Απριλίου στην Ποντγκόριτσα, πραγματοποιεί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών έως τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε τους εξής 18 πολίστες:

Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλλας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Κώστας Λιμαράκης, Δημήτρης Δήμου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Νίκος Μητράκης (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ), Δημήτρης Νικολαϊδης (ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ).

"Μπράβο Κώστα! Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αγώνες. Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσία σου στην Εθνική. Η παράδοση μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί, μετά τον Φίλιππο και τον Χριστόδουλο" αναφέρει ο ΝΟΠ σε ανακοίνωσή του, για τον διεθνή γκολκίπερ που ξεκίνησε από τον ΝΟΠ και πλέον παίζει στην Α1 με τον Πανιώνιο.

Ο Κώστας Λιμαράκης είναι 23 ετών (γεν. 1999) και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΝΟΠ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα (μίνι παίδων, παίδων, εφήβων και νέων). Την περίοδο 2011-’12 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα. Έπαιξε στην ανδρική ομάδα του ΝΟΠ μέχρι και την περίοδο 2018-’19 πριν αποχωρήσει για την ΝΕΠ και ακολούθως για τον Πανιώνιο. Είναι διεθνής με την Εθνική νέων, ενώ με τον ΝΟΠ έχει 81 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα (24 στην Α1, 52 στην Α2 και 5 στο Κύπελλο).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech