Με τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής η σημαντική μεταγραφή του Βασίλη Τζίμη στην "κοκκινόμαυρη" ομάδα μπάσκετ!

Τετάρτη, Φεβρουάριος 2, 2022 - 2:00μμ
Αγαστή συνεργασία

Τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν και την αγαστή συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι έως σήμερα απέδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και ο Πέτρος Σταθάκης που εκπροσωπεί την ποδοσφαιρική Παναχαϊκή και το επενδυτικό σχήμα από την Αμερική.
Για πρώτη φορά η ποδοσφαιρική Παναχαϊκή συνδράμει οικονομικά στην ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Μπάσκετ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κοκκινόμαυρων" ο Βασίλης Τζίμης αποκτήθηκε έπειτα από την έμπρακτη συνδρομή της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής και του Πέτρου Σταθάκη.
"Η Παναχαϊκή είναι μία οικογένεια. Όλα τα τμήματα της ομάδας αξίζουν στήριξης και από τη στιγμή που μας δόθηκε η δυνατότητα ήταν καθήκον μας να συνδράμουμε έτσι ώστε να αποκτηθεί ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα μπάσκετ. Να ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη που είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Σταθάκης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος τόνισε:
"Αποκτήσαμε έναν νέο και ταλαντούχο παίκτη που θεωρούμε ότι θα μας είναι χρήσιμος. Κρίναμε σκόπιμο να ενισχυθούμε σε αυτή τη θέση και πιστεύω θα μας βοηθήσει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ομάδα μας. Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Πέτρου Σταθάκη και των επενδυτών από την Αμερική για το τμήμα μπάσκετ είναι πράγματι υπαρκτό και ευελπιστούμε όλοι να έρθουν καλύτερες μέρες για την Παναχαϊκή μας σε όλα τα επίπεδα".

Υποστήριξη: SilkTech