Κορωνοϊός: Νεκρός από επιπλοκές 41χρονος αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Τρίτη, Δεκέμβριος 28, 2021 - 12:05πμ

Έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια από επιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού ο Βέλγος πρωταθλητής του kickboxing και γνωστός για τις απόψεις του κατά των εμβολίων Φρεντερικ Σινίστρα, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker».

Ο Σινίστρα έφυγε από τη ζωή λίγες εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο παρόλο που νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα ήθελε να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό», όπως αποκαλούσε την Covid - 19 από το σπίτι του με παροχή οξυγόνου ενώ δεν είχε κάνει εμβόλιο κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο «Undertaker» εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του. Τότε ανήρτησε στα social media φωτογραφίες του μέσα από την εντατική. Ο προπονητής του είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα διέκοπτε η συνεργασία τους εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια. Μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο αθλητής αποφάσισε με δική του ευθύνη να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει μέσα από το νοσοκομείο, ο 41χρονος kickboxer παρόλο που δυσκολευόταν εμφανώς να αναπνεύσει, έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες». Μέσω των λογαριασμών του στα social media, ο Σινίστρα κατά καιρούς επέκρινε τη βελγική κυβέρνηση για τα μέτρα που επέβαλε για τον κορονοϊό και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

Τελικά στις 15 Δεκεμβρίου ο Σινίτρα πέθανε στο σπίτι του έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Η σύντροφός του ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

Ο «Undertaker» πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον κορωνοϊό, τον οποίο θεωρoύσε μία απλή γρίπη. 

Υποστήριξη: SilkTech