Οι προπονητές στίβου συγχαίρουν τα σωματεία για την κατάταξη τους στην αξιολόγηση

Πέμπτη, Δεκέμβριος 2, 2021 - 7:33πμ
Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Το Δ.Σ του Συνδέσμου προπονητών στίβου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ,μετά την ανακοίνωση της αξιολόγησης για το 2021 , συγχαίρει τα σωματεία της περιοχής ευθύνης του για τις επιδόσεις τους.

Σε μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά λόγω της Πανδημίας και των περιορισμών που υπήρχαν προπονητές και αθλητές κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν όχι μόνο να ¨σώσουν¨ την χρονιά αλλά και να βάλουν θετικό πρόσημο στο τελικό αποτέλεσμα.
Η αξιολόγηση , τα πανελλήνια μετάλλια και οι κλήσεις στην Εθνική Ομάδα το επιβεβαιώνουν. Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μέλη του Συνδέσμου  αλλά και όχι μόνο. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές που οι δυσκολίες τους πείσμωσαν για να καταβάλουν ακόμα
μεγαλύτερη προσπάθεια. Ένα μεγάλο μπράβο στα σωματεία που για μια διετία στήριξαν τον αγωνιστικό αθλητισμό δεδομένης της μη λειτουργίας των ακαδημιών που αποτελεί πλέον τον βασικό χρηματοδότη των ερασιτεχνικών σωματείων.


Είναι εντυπωσιακό πέντε σωματεία (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ , Α.Ο ΠΕΛΩΨ , Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ , Α.Σ. ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ , Α.Ο ΚΟΥΡΟΣ , ΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ) μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην πρώτη 50αδα της αξιολόγησης.
Ακόμα πέντε σωματεία (ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ,ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ,ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ, ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ , Γ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ) στις θέσεις 50-80. Ο ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ στην πρώτη 20αδα.
Αξίζει να αναφερθούν τα σωματεία με την μεγαλύτερη πρόοδο από την τελευταία αξιολόγηση του 2019 , συγχαρητήρια ιδιαιτέρως : Α.Ο ΠΕΛΩΨ 18 θέση από 158, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 76 από 149 , ΑΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΥΡΟΣ 40 από 68 και Γ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ 79 από 212.
Ενώ το σωματείο με την μεγαλύτερη σταθερότητα σε υψηλές θέσεις στην αξιολόγηση είναι η Ολυμπιάδα (13 η ). Ευχή για την νέα αγωνιστική σεζόν για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις σε αθλητές ,προπονητές και στα σωματεία τους.

* Ανώμαλος: Ο Πέλοπας Πατρών με 859 βαθμούς αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη της χώρας!

Υποστήριξη: SilkTech