Επίσημη πρεμιέρα της σεζόν με Κύπελλο (17:00) για την Παναχαϊκή

Κυριακή, Αύγουστος 29, 2021 - 9:02πμ
Με στόχο την πρόκριση και την ετοιμότητα

Την επίσημη πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν κάνει η Παναχαϊκή, που φιλοξενείται (17:00, live στο sportin.gr) από τον Φωστήρα στον Ταύρο για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022.

Μπορεί οι «κοκκινόμαυροι» να έχουν μόλις 12 μέρες προετοιμασίας στα πόδια τους, μπορεί το ρόστερ τους να διαμορφώνεται ακόμα, μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινάει σε 3 εβδομάδες, αλλά σήμερα πρέπει να πάνε να δώσουν μία νοκ άουτ αναμέτρηση και να κρατήσουν το όνομα της ομάδας… ψηλά, παρά τις αντιξοότητες.

Η τετράδα των αρχηγών στην Παναχαϊκή

Στην πρώτη -χρονικά- διοργάνωση που ξεκινάει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, και με την φαεινή ιδέα της ΕΠΟ, να αναβάλει τις αναμετρήσεις των ομάδων που προβιβάζοντας στην Super League 2, αλλά όχι αυτών που βρέθηκαν στη Γ’ Εθνική για μία αγωνιστικούς λόγους, το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θέλει να παραστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο, κυνηγώντας την πρόκριση μέχρι τέλους.

Το όνομα και η ιστορία της Παναχαϊκής το επιτάσσει άλλωστε και ας βρέθηκε για ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια, σε ερασιτεχνικές κατηγορίες χωρίς να έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά.

Ο Σέρβος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του όλα τα καινούργια αποκτήματα της ομάδας και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους πιο έτοιμους και συνάμα πιο έμπειρους σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Η αποστολή διέμεινε σε ξενοδοχείο της Αθήνας από χθες (28/8) και αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Πολίτης, Στασινόπουλος, Τρίγκρηλας, Στεργίδης, Τεγούσης, Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Αγκαράι, Κοτσόκολος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Κυβελίδης, Μπελεζάκης, Θανόπουλος, Λούσκος, Σμίλτος και Ταρνάρης.

Υποστήριξη: SilkTech