Η «παλιοπαρέα» του ΝΟΠ μαζεύτηκε για τον Τρούμπιτς

Κυριακή, Μάιος 30, 2021 - 10:00μμ
Ξανάσμιξαν μετά από 40 χρόνια

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Ιβο Τρούμπιτς (12/2) οι παίκτες που τον είχαν προπονητή στον ΝΟΠ (1983-'84) αποφάσισαν να τιμήσουν την μνήμη του.

Μαζεύτηκαν λοιπόν την Κυριακή (30/5) στο «Βελούχι» και ήπιαν «ένα κρασί» στη μνήμη του για να τιμήσουν έτσι τον σπουδαίο παράγοντα του Παγκόσμιου πόλο και προπονητή τους.

Στη μάζωξη ήσαν οι Νίκος Βασιλείου, Ανδρέας Μοίραλης, Χάρης Τσιμάρας, Θανάσης Γκανασούλης, Κώστας Δενδρινός, Σωκράτης Παράσχης, Γιώργος Ρακιντζής, Σάκης Καλούδης, Τάσος Κουλουμπής, Σπύρος Καίσαρης και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Το κλίμα αναπόφευκτα ήταν υπέροχο και φορτισμένο από τις αναμνήσεις μιας άλλης εποχής στον Ναυτικό Όμιλο, που είχε προπονητή μια παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα.

Χαιρόσουν να βλέπεις νέα παιδιά τότε, γεματα ταλέντο να θυμούνται μία προς μία τις στιγμές που έζησαν. Και σαν να μην πέρασε μια μέρα, συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο τις πλάκες τους. Και το γέλιο τους αντηχούσε μεχρι την Αχάια Κλάους.

Υπήρξαν όμως και απουσίες. Κάποιοι δεν είναι πια ανάμεσά μας, κάποιοι ήσαν δικαιολογημένα απόντες, κάποιοι απλά δεν ήρθαν. Για τους λόγους αυτούς θα υπάρξει και συνέχεια!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech